Världsstjärnorna åkte till Motala – för att spela på studentflak

Många hade nog gärna åkt med på det här flaket, om vi säger så.


Det här med att ha skön musik på studentflaket är ju riktigt viktigt för att få en grym fest – och det här flaket lyckades verkligen.

Världsstjärnorna Aino Jawo och Caroline Hjelt, som tillsammans bildar Icona Pop, lade ut en bild på Instagram i går där skriver att de skulle på hemligt uppdrag i Motala.

De skulle spela på ett studentflak, nämligen Carolines lillasysters. Klassen visste att superduon skulle komma men har hållit det hemligt för andra.

– Det var helt sjukt faktiskt. De lyfte stämningen helt och hållet, säger Stefan Pucar, som gick i klassen, till Nöjesbladet.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Hon får radions lyrikpris

Felicia Book har sadlat om helt – det gör hon idag

Anna Books dotter Felicia Book växte upp i rampljuset, och har varit med i både Farmen VIP och Fångarna på fortet. Men nu har Felicia lämnat kändisvärlden bakom sig, och satsar helt och fullt på sitt nya jobb.

Här visar Tuva Novotny upp döttrarna

2 timmar sedan
Tuva Novotny har, under hela sina karriär, varit mycket hemlighetsfull kring sitt privatliv. Under smygpremiären av "Allt och Eva" visade hon dock upp sina två döttrar på röda mattan.

Nicci Hernestig triggervarnar sin senaste kroppsbild

2 timmar sedan
Nicci Hernerstig, 24, publicerade nyligen en bild som hon valde att lägga en triggerwarning på. "9 veckor...", skrev hon till bilden.

Detaljen i nya bilden på Mark Levengood och Jonas Gardell: "Är det inte...?"

2 timmar sedan
Det har gått mer än ett år sedan Mark Levengood och Jonas Gardell meddelade att de skulle gå skilda vägar. Men skilsmässan till trots så är ett av Sveriges mest kända ex-par än idag goda vänner.

"Trädgårdstider"-profilens Instagram plötsligt borta

3 timmar sedan
Hundratusentals svenskar bänkar sig framför "Trädgårdstider" varje vecka och SVT-programmet engagerar många i sociala medier. Men nu har en av "Trädgårdstider"-profilerna, som hade 96 000 följare, plötsligt försvunnit från Instagram.