1 av 2
2 av 2

Efter vilda festkvällen – bloggerskan delar med sig av sin walk of shame på bloggen

Alla vet hur det är att gå hem i klänningen dagen efter.


Paulina "Paow" Danielsson befinner sig för tillfället på partyön Magaluf där hon extraknäcker på succéklubben "Grabbarna Grus". Baren har kommit att bli en stor snackis i partyvärlden och har till och med fått ett program uppkallat efter sig.

I programmet har man fått se det glammiga livets baksida med blodiga skador från flaskor, baksmällor, one night stands och sjukhusbesök.

Visar upp sin walk of shame

Paulina bloggar flitigt och låter sina följare följa med på hennes vilda partyresa. Hon har visar upp bilder från diverse partykvällar, bland annat när hon och PH-profilen och nära vännen Jasmine Gustafsson valde att göra en kompis-tatuering.

Nu väljer även bloggerskan att visa upp en "dagen efter" bild där hon skriver att hon drar en gammal hederlig "walk of shame".

Och ja, många vet ju hur det känns.


De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Trädgårdstider anmälda: "Victoria Skoglund måste stoppas"

Så träffade Kjell Bergqvist 18 år yngre frun Karin

Kjell Bergqvist är en av Sveriges mest folkkära skådespelare. Men hur mycket vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Kjell Bergqvist.

Allt om Miriam Bryant: Familj, låtar och om hon har pojkvän

Miriam Bryant har seglat upp som en av de största popartisterna i Sverige. Men hur mycket vet du egentligen om stjärnan? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Bryant.

Tecwyn Ewans ny orkesterchef på Malmö opera

1 timme sedan
Tecwyn Evans blir ny ledare för Malmö operas orkester och kör med start den 5 augusti.

Efter succén: "Sluta leta efter min stalker"

1 timme sedan
Netflixsuccén "Baby reindeer" har skapat en jakt på de verkliga personerna bakom händelserna i dramaserien. Nu vill huvudpersonen sätta stopp för spekulationerna.

Årets museum ligger i Göteborg

1 timme sedan
Ett museum som genomgått en flera år lång förvandlingsprocess får utmärkelsen Årets museum. Sjöfartsmuseet Akvariet i Göteborg vann i konkurrens med Bildmuseet i Umeå och Eskilstuna Stadsmuseum.