1 av 2
- Foto: Stella Pictures / Stella Pictures
2 av 2
- Foto: STELLA PICTURES / STELLA PICTURES

Programledaren ligger sömnlös – efter att bonden avslöjat sin sexlängtan

Linda Lindorff berättar att det i år inte bara är kärlek bönderna i Bonde söker fru längtar efter, det är även sex.


Det vankas en dramatisk säsong av Bonde söker fru. På sin blogg skriver nu programledaren Linda Lindorff att hon aldrig sett någonting liknande under sin tid som programledare och att det nu gått så långt att hon ligger sömnlös.

– Den här säsongen av Bonde söker fru liknar ingen annan. Vilken dramatik. Jag har legat sömnlös i flera nätter och oroat mig för allt detta som händer. Vi har en bonde som pratar sex och längtan efter att känna åtrå. Brevskrivarna kämpar febrilt men allt slutar bara med frustration och tårar.

– Bonden vill känna passion, vill uppleva stark kärlek i hela kroppen men det verkar inte vara så lätt att få just den här bonden att känna det, berättar Linda.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Avhopp från Eurovisionfest tvingar fram flytt

Ola Salo: Wonkas konst gör livet uthärdligt

1 timme sedan
Efter Jesus och Judas kliver Ola Salo i höst ut på Göteborgsoperan som den skruvade chokladfabrikören Willy Wonka. Det kan vara ganska roligt att få spela lite mer knäpp än man själv är, säger han med ett snett leende.

Molly Sandén sjunger på Grammisgalan

1 timme sedan
Molly Sandén, Hooja och Ellen Krauss. Det är några av de artister som uppträder på årets Grammisgala.

Lugnt hobbitliv utlovas i nytt spel

1 timme sedan
Att hobbitar är ett stillsamt folk som egentligen skyr allt vad riskfyllda äventyr heter vet alla som bläddrat några sidor i något av Tolkiens verk.

Populära SVT-serien läggs ner: "Det är tråkigt att ta farväl"

1 timme sedan
Den fjortonde säsongen blir den sista. Efter det så läggs nämligen succéserien Ett fall för Vera på SVT ner. – Det är tråkigt att behöva ta farväl, men jag är så stolt över vad vi har åstadkommit de senaste 14 åren, säger skådespelaren Brenda Blethyn.

Strömmer i säkerhetsmöten inför Eurovision

3 timmar sedan
Den höga terrorhotsnivån i Sverige och en orolig omvärld gör Eurovision utsatt. Justitieminister Gunnar Strömmer (M) har regelbundet möten med Säpo och polisen inför arrangemanget.