1 av 4
2 av 4
- Foto: © E!
3 av 4
- Foto: © E!
4 av 4
- Foto: © E!

Kirurgen chockas av Mistys rumpa – av en väldigt bisarr anledning

Misty kände tillslut att hon inte hade något annat val än att gå till plastikkirurgen.


Att operera in rumpimplantat var ett extremt vanligt ingrepp innan "The brazilian buttlift". Skillnaden är att man under ett buttlift inte använder sig av silikoninlägg utan i stället injicerar kroppseget fett.

Under båda operationerna riskerar man att drabbas av komplikationer, vilket ofta drabbar de som gått till oseriösa kliniker och okunniga kirurger.

"Jag kan stoppa min hand under implantatet"

Misty gick för många år sedan till en kirurg och skaffade sig rumpimplantat. Då kirurgen utförde ingreppet på fel sätt flyter nu implantatet omkring löst i hennes rumpa, vilket vi får se i programmet Botched.

– Jag kan i princip ha min hand under ditt implantat samt snurra det ett varv om jag vill, berättar doktor Terry Dubrow som undersöker Misty.

Ersätter inte med nya

På grund av skadorna implantaten åstadkommit väljer Dubow inte att ersätta de gamla implantatet med nya, utan han väljer i stället att ta ut dem och göra ett vanligt rumplyft på Misty.


De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Tommy Körbergs ord om sin fru Anne-Charlotte: "Klipp bort det här"

Allt om Linda Hammar: Familj, livet i Köping och expartner

Linda Hammar är en svensk tv-profil och syster till Filip Hammar. Men hur mycket vet du egentligen om henne? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Hammar.

Influencern död – blev 29 år gammal

Influencern Eva Evans har dött. Hon blev endast 29 på gammal. "Igår fick min familj beskedet att min vackra syster har dött", skriver hennes syster på Instagram.

Bo Kaspers orkester på sommarturné

De är snart i mål med sin vårturné, men nu står det klart att Bo Kaspers orkester fortsätter att spela live även i sommar. Efter en liten paus återupptar Bo Sundström och gruppen konserterna med premiär i Kristiansand i Norge den 15 juni. Turnéavslutningen blir på Gröna Lund i Stockholm den 5 september.

Jon Bon Jovi om slutet på karriären: Inte redo

Det är stor risk för att Jon Bon Jovi aldrig mer kan sjunga offentligt. Stämbanden läker visserligen efter operationen, men än törs han inte ropa hej. Och han vågar inte tänka på hur han skulle reagera ifall karriären tar slut.

Robinson-Charlottas chock när hon såg programmet: "Så elaka"

1 timme sedan
Charlotta Hedlund, 30, chockades när hon såg Robinson 2024 och synkarna från andra deltagare. – Känner mig absolut lurad, säger hon till Nyheter24.