Svensk artist
1 av 2
Zara Larsson snackar drömmar på bloggen.
Blogg
2 av 2
Och hon njuter av det. - Foto: STELLA PICTURES / STELLA PICTURES

Zara Larsson: Jag njuter extra mycket av att ha sex i sömnen

På sin blogg delar stjärnan med sig av några udda sömnupplevelser – som hon verkligen njuter av.


I sin blogg öppnar Zara Larsson upp sig om sina drömmar. Och det är ganska udda upplevelser som superstjärnan varit med om.

"Jag upplever vid återkommande tillfällen någon slags sömnparalys. Jag befinner mig i vad jag tror jag vara limbo mellan vakenhet och sömn. Jag kan kontrollera mina drömmar men jag är heller inte vaken, jag kan nämligen inte röra på mig hur mycket jag än försöker", skriver Zara.

Hon beskriver också att hon inte alls tycker att det är obehagligt utan att hon "älskar det". Vilket tydligen är lite ovanligt då många tycker det är läskigt att inte kunna röra sig. Zara tycker oftast att det är "otroligt skönt" med vibrerande och pulserande vågor i hela kroppen.

Stjärnan lyckas också med att påminna sig själv om att allt är en dröm så det gör att hon kan njuta fullt ut av upplevelsen. Vad hon gör oftast under sömnparalysen? Har sex:

"Till exempel: min crush får hemskt gärna krypa över mig sådär. Klarhetsnivån är alltid 10 och eftersom jag själv kan bestämma vad jag vill göra i drömmen så har jag oftast sex, lulz. Vad fan ska jag annars göra liksom? Hänger ni med?".

Det här är inte det enda som Zara, som nyligen utsågs till Sveriges mäktigaste unga person av Nyheter24, gör i drömmarna enligt sina bekännelser i bloggen. Ibland känner hon sig "drogad i sömnen". Alltså att hon förstår att hon är i en dröm, men att hon känner sig hög på droger.

"För någon vecka sedan skulle jag göra ett flygtest för att ta min licens för att bli privatpilot och jag var FITTHÖG (i drömmen alltså!!!) och svamlade bara runt".

Zara antar att hon "lider" av någonting som kallas för hypnagoga hallucinationer och "lucid dreaming" och ber sedan läsarna att dela med sig av sina egna upplevelser.

Zara har tidigare pratat om sin sömnparalys i sin podcast.

När Zara Larsson inte sover kan hon bland annat faceswapa med sin syster och vi kan inte släppa hur fantastiskt resultatet är:

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du varit med om sömnparalys någon gång?
Tack för din röst!
Senaste nytt

"Jakt" – på liv och död

Väskförbud stoppar konserter med picknick

Väskförbudet som infördes i november förra året kommer att få konsekvenser för besökare på utomhuskonserter i sommar: Att ta med sig picknick är inte längre möjligt.

af Sillén kommenterar kompisarna i Eurovision

Edward af Sillén ska inte bara skriva manus och regissera Eurovision Song Contest. Han blir även SVT:s kommentator. "Uppgiften ser annorlunda ut när vi är ett värdland", säger han till TT.

Taylor Swift överraskar med dubbelalbum

1 timme sedan
Taylor Swifts nya album är i själva verket ett dubbelalbum. "Jag hade skrivit så mycket 'plågad poesi' de senaste två åren att jag ville dela allt med er" skriver Swift på Instagram.

Tuva Novotny: Superläskigt med komedi

2 timmar sedan
En kvinna som skaffar barn på egen hand – men blir kär i donatorn. Tuva Novotny spelar huvudrollen i Viaplays nya dramakomedi "Allt och Eva" Den handlar om att vara ensam och rädd för gemenskap men ändå söka samhörighet, säger Novotny till TT.

Därför känner du igen Hela kändis-Sverige bakar-Pablos röst

igår 23:21
Pablo Leiva Wenger är en känd hip-hop artist och skådespelare. Men vad vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några vanliga frågor om Leiva Wenger.