1 av 4
2 av 4
- Foto: Stella Pictures / Stella Pictures
3 av 4
- Foto: Stella Pictures / Stella Pictures
4 av 4
- Foto: Stella Pictures / Stella Pictures

Jennifer Aniston ryter ifrån efter fansens hyllningar och grattishälsningar

Jennifer Aniston kände tillslut att bägaren rann över.


Det är med ett öppet brev via Huffington Post som Hollywood-stjärnan Jennifer Aniston öster ut sin ilska. Aniston har nämligen mottagit en hel del obefogade grattishälsningar från fans som påstått att Aniston ska vara gravid. Detta på grund av medias bevakning av henne och maken Justin Theroux.

Stjärnan berättar att hon och Justin dagligen terroriseras av paparazzifotografer som gör allt i sin makt för att få närbilder på Anistons mage.

– När pressen försöker ta reda på om jag är gravid eller inte, för den miljonte gången, men vem räknar, markerar det att kvinnor är ofullständiga, misslyckade och olyckliga om de inte är gifta och har barn.

– Och för er information, jag är inte gravid. Jag är övergödd med kroppsförnedring och granskande av kroppar som ligger under den så kallade nöjesjournalistiken.

"Blir grattad av vänner och bekanta"

Stjärnan tillägger även i meddelandet att det händer att hon blir grattad av vänner och bekanta som sett bilder på hennes mage, trots att hon inte är gravid.

– Jag är less på att känna mig mindre värd på grund av att min kropp förändras med åren eller att jag åt en hamburgare till lunch, kanske blev jag även fotograferad i en konstig vinkel och att det då leder till gravidrykten. För att inte tala om hur konstigt det är att bli grattad på av vänner, jobbarkompisar och främlingar till en graviditet som inte finns, avslutar hon.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Ett drakskepp rammar Nordiska paviljongen

Anna Books skämt om dottern Vanessas rumpa: "Glöm inte..."

Anna Books dotter Vanessa Toledano har hunnit bli 21 år. Idag jobbar hon i Spanien och är aktiv på sina sociala medier. Och när Vanessa la ut en bild på sin Instagram så reagerade mamma Anna direkt på en detalj...

Salman Rushdie gör dokumentär om attacken

Salman Rushdie och hans fru gör en dokumentärfilm om knivattacken mot honom. Det skriver författaren i sin nya roman "Kniv" som nu ges ut internationellt. Där håller han också tal till sin angripare.

Anneli om de hemliga planerna efter Hotell romantik: "Stort"

1 timme sedan
Det slog gnistor när Anneli Holm träffade Thomas Hynes i andra säsongen av Hotell romantik. Bara sex dagar senare gifte de sig i tv. Nyheter24 har pratat med Anneli, som avslöjar vad som hänt sedan kamerorna slutade filma.

SVT:s blixtändring: Därför nobbades GVFÖ-Torsten

1 timme sedan
Torsten Malmgård trodde inte att han skulle medverka i "Gift vid första ögonkastet" 2024. Men SVT ändrade sig – fem dagar innan bröllopet, rapporterar Expressen.

Fler avhopp från artister inför Eurovision

2 timmar sedan
Dotter och Titiyo sällar sig nu till de artister som hoppat av evenemang i Malmö inför Eurovision Song Contest i maj.