Lindsay Lohan dumpar nu pojkvännen som hon beskriver som "våldsam".
1 av 2
Lindsay Lohan dumpar nu pojkvännen som hon beskriver som "våldsam". - Foto: Stella Pictures/Faksimil Twitter
Lindsay Lohan tillsammans med numera före detta pojkvännen Egor Tarabasov.
2 av 2
Lindsay Lohan tillsammans med numera före detta pojkvännen Egor Tarabasov. - Foto: © Kirwin, PacificCoastNews / Kirwin, PacificCoastNews

Chockerande bilder visar hur Lindsay Lohan hålls fast av pojkvännen – nu bryter hon förlovningen

En video på när Lindsay Lohans ex-pojkvän Egor Tarabasov överfaller och håller fast henne på en strand har kommit ut.


Nyheter24 har tidigare skrivit om att Lindsay Lohan väntar barn med pojkvännen Egor Tarabasov, enligt hennes pappa.

Men efter att paret under flera veckor haft upprepade bråk bekräftar nu Lohan att hon bryter förlovningen med ryska Tarabasov.

På söndagen publicerade Daily Mail bilder på paret där Egor ses springa mot Lohan för att sedan hålla fast henne på en strand i Mykonos, Grekland.

I en intervju med Daily Mail öppnade Lohan upp om pojkvännen som hon kallar "våldsam".

– Jag inser nu att man inte kan stanna i en relation bara för kärleken. Ingen kvinna kan bli slagen och stanna hos den personen om personen inte är villig att säga "förlåt", säger Mean Girls-stjärnan i intervjun.

Bråket på stranden ska enligt Lohan ha inträffat efter att "Egor druckit för mycket och blev galen". I en video kan man också se hur stjärnan kastar den före detta pojkvännens telefon ut genom den öppna bilrutan på prates bil innan hon flyr fordonet.


Tarabasov springer då efter Lohan, tar våldsamt tag i henne bakifrån, håller fast henne och försöker vrida upp hennes arm bakom hennes rygg.

Se de chockerande bilderna från bråket i bilspelet ovan.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Hanna Friberg gripen i USA: "Saker hände"

Många avhopp från Eurovision i Malmö

Mellan 15 till 20 procent av artisterna bokade till kringarrangemangen i samband med Eurovision i Malmö har hoppat av. Bland dessa finns Dotter och Titiyo – sammanlagt har nu ett 20-tal artister meddelat att det inte längre vill vara med, uppger Sveriges Radio P4 Malmöhus.

Kritikstorm mot killarna i Bachelorette – Sonjas svar: “Tycker inte om..."

Årets säsong av ”Bachelorette” fortsätter att skapa stor diskussion och många ställer sig kritiska till killarnas beteende. För Nyheter24 berättar Sonja Livbom om sina känslor kring det hela.

Sofia Ståhl utreds av läkare – vädjar till följarna

2 timmar sedan
Det är på sin blogg som Sofia Ståhl bryter tystnaden om sina hälsoproblem. Hon säger även att hon under sin utredning "tagit saken i egna händer".

"Jakt" – på liv och död

2 timmar sedan
En jakthelg går överstyr när djuren plötsligt försvinner och jägarna saknar byten att skjuta. Det är ett sätt att visa vad som händer när man tappar perspektivet och börjar gå över gränser, säger regissören Sarah Gyllenstierna om filmen "Jakt".

Väskförbud stoppar konserter med picknick

3 timmar sedan
Väskförbudet som infördes i november förra året kommer att få konsekvenser för besökare på utomhuskonserter i sommar: Att ta med sig picknick är inte längre möjligt.