Frigivningen av Brendan Dassey kan ställa till det för Netflix.
1 av 3
Frigivningen av Brendan Dassey kan ställa till det för Netflix. - Foto: Montage/AP
Brendan dömdes för medhjälp till det mord som hans morbror var anklagad för att vara skyldig till.
2 av 3
Brendan dömdes för medhjälp till det mord som hans morbror var anklagad för att vara skyldig till. - Foto: AP Photo
Netflix serie om fallet har nått stor framgång och nu vill de göra en uppföljning. Men det försvåras av att Brendans frigivning inte filmades.
3 av 3
Netflix serie om fallet har nått stor framgång och nu vill de göra en uppföljning. Men det försvåras av att Brendans frigivning inte filmades. - Foto: AP Photo

"Making a murderer"-profilens frihet kan ställa till det för uppföljare

Brendan Dasseys frigivning kan försvåra arbetet för Netflix uppföljare till den populära tv-serien.


I fredags blev det klart att “Making a murderer”-profilen Brendan Dassey släpps fri från misstankar för mord, något Nyheter24 skrev om igår.

Nu verkar det som att beslutet ställer till det för Netflix, som i dagsläget producerar en uppföljare på serien. Beskedet om domen har nämligen inte filmats, uppger TMZ.

Dassey dömdes som 16-årig till medhjälp till mord i samband med att hans morbror Steven Avery dömdes till mord på 25-åriga Teresa Halbach. Ett fall som har fått stor uppmärksamhet i med Netflix framgångsserie.

Eftersom serien fick så stor succé bestämde Netflix sig för att göra en uppföljning. Men arbetet med den nya produktionen har försvårats eftersom domaren bestämde att Dassey var felaktigt dömd, utan att förvarna Netflix.

I flera månader hade fallet väntat på bedömning, något som tittarna har längtat efter att se. Men det var omöjligt för seriens producenttratt veta när beskedet skulle komma.

Enligt uppgifter ska producenterna nu försöka lösa problemet genom att återskapa ögonblicket på något sätt, skriver TMZ.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!