Ex On The Beach-Amelia: "Inte lätt att ha en vagina"

Ex On The Beach Sverige-profilen Amelia Silowá sätter huvudet på spiken med nytt inlägg – nu hyllas hon på sociala medier.


Ex On The Beach Sverige gjorde fullkomlig succé 2016. Årets upplaga av programmet fylldes av en stor portion sex, drama, bråk, skratt och starka karaktärer.

En av programmets starkast lysande stjärnor var utan tvekan Amelia Silowá. Den skånska skönheten bidrog med både humor, girlpower och blev snabbt en favorit hos samtliga tittare.

Men Silwolá har inga planer på att tagga ned med att sprida sin girlpower.

Hyllas efter Facebookinlägg

Det var under gårdagen som Amelia skrev en text om hur det är att vara kvinna. Hon publicerade texten på sin Facebook, och snabbt började hyllande ord och ett peppande kommentarsfält att växa fram. Bland annat klev PH-profilen Smail Alihodzic in och hyllade Amelia.

– Det är fan inte lätt att ha en vagina. Så fort man öppnar käften så ber någon en hålla käften. Säger man vad man tycker och tänker är man en hora. Ser man annorlunda ut eller har något som sticker ut så är man ful. Visar man för mycket hud så är man också en hora. Vill man bli tagen på allvar så måste man kämpa tio gånger hårdare och ha mer balls än vad en med riktiga kulor har.


– Men snälla tjejer, var aldrig tysta och stå alltid för era åsikter. Låt ingen hindra er och följ era drömmar. Jag kom inte till jorden för att tillfredsställa någon annan än mig själv. Min mamma bar inte runt på mig i 9 månader för att jag bara ska smälta in i mängden och behaga andra. Jag kom hit för att finna mig själv och ta lärdom av mina misstag. Uppfylla mina mål och kämpa för vad jag står för, fortsätter hon.

Läs inlägget i sin helhet här.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

1 timme sedan
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

2 timmar sedan
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.

Harvard tar bort bok med människoskinn

2 timmar sedan
Harvards universitetsbibliotek har bestämt sig för att ta bort omslaget på en bok som länge varit omstridd – eftersom pärmen är gjord av en människas hud, skriver New York Times. 1800-talsboken av Arsène Houssaye handlar om människans själ, och har titeln “Des destinées de l’ame".

Malin Ullgren: Otrohet är överdrivet laddat

3 timmar sedan
Hon skrev essäer om otrohetsromaner – men började själv skildra en förbjuden relation. Efter över 20 år som kritiker romandebuterar Malin Ullgren om jakten på en förhöjd livskänsla, som går via både litteraturen och lusten.