1 av 3
Här sitter Mos tillsammans med de nya PH-hunkarna Jiar "Tarzan" Raza och Sebastian Stenberg.
2 av 3
Här sitter Mos tillsammans med de nya PH-hunkarna Jiar "Tarzan" Raza och Sebastian Stenberg.
3 av 3

Mystiska bilden får alla att undra – kommer populära PH-hunken tillbaka?

Nu undrar man ju...


Det börjar vankas Paradise Hotel-tider och över hela Sverige peppar tittare inför årets säsong av skandalsåpan. Ett nytt gäng partysugna singlar ska skickas in på lyxhotellet och i vanlig anda kommer det att bli fest, fylla, sex, drama och fulspel.

Men det är inte bara nya deltagare vi kommer att få följa. Profilen Smail Alihodzic kommer återigen att ha sitt program "Keep on Smailing" som tittarna kommer att kunna följa på TV3Play. I programmet får profilen välja vilka deltagare som får återvända till hotellet efter att de åkt ut.

Men nu snackas det om att ännu en gammal deltagare kommer att dyka upp.

Poserar på bild med årets deltagare

Robin "Mos" Andersson vann tillsammans med Josefine Caarle Fredriksson förra årets säsong av Paradise Hotel. Han blev snabbt populär hos tittarna och har efter det medverkat i flera program.

Under veckans gång har flera av årets nya deltagare presenterats, och just i dag gick kanalen ut med att deltagaren Jiar "Tarzan" Raza kommer att medverka i skandalsåpan tillsammans med hunkiga sopgubben Sebastian Stenberg.

På sociala medier har det nu hittats bilder på de två PH-färskingarna där de badar i kristallblått vatten tillsammans med Robin.



Så frågan är – kommer vi att få se Mos göra en comeback i årets Paradise Hotel?

Mos själv har valt att inte kommentera.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Sofia Geites pik till Steffo Törnquist – beteendet i Nyhetsmorgon: “Värdelös”

Skådespelaren Louis Gossett Jr är död

Den amerikanske skådespelaren Louis Gossett Jr är död.

Talkshow blir gisslandrama i Bergfeldts nya bok

3 timmar sedan
Författarduon Sofie Sarenbrant och Carina Bergfeldt släpper sin andra bok i serien om programledaren Frida von Engen. Efter att den första delen "Födelsedagen" rönt stora framgångar kommer nu den fristående thriller-uppföljaren "Långfredagen".

Felix Herngrens monsterlön – så mycket tjänar folkkära stjärnan

3 timmar sedan
Felix Herngrens framgångar inom film och tv avlöser varandra. Men hur mycket tjänar egentligen den folkkäre skådespelaren och regissören? Nyheter24 har kikat närmare på saken.

Jill Johnson släpper ny countrysingel

idag 08:56
Countryartisten Jill Johnson släppte en ny singel på Långfredagen med titeln "It Only Took A Minute For My Country To Love Country" .

"Happy Valley"-skaparen bakom nytt Disney-äventyr

idag 08:42
Sally Wainwright står bakom hyllade tv-serier som ”Happy Valley” och ”Gentleman Jack”. Nu är hon aktuell med äventyrsserien ”Renegade Nell” – berättelsen om hur en flicka i 1700-talets England blir stråtrövare. Huvudrollen spelas av 21-åriga Louisa Harland.