Bloggarens viktiga budskap med sin bröllopsklänning hyllas på internet

Bloggaren skriver på sin Instagram att hon aldrig någonsin kunnat drömma om att gifta sig i en sådan klänning.


Bloggaren och kolumnisten Callie Thorpe sa ja till sitt livs största kärlek för två veckor sedan i en vacker bröllopsklänning. På sin Instagram berättade hon sedan för sina följare hur det kom sig att hon valde precis den klänningen.

– Jag hade aldrig trott att jag skulle kunna bära en klänningen som den här, jag brukade tänka att jag aldrig skulle kunna gifta mig innan jag blivit smal, skriver hon och fortsätter:

– Men när du blir äldre och omringar dig själv med de rätta personerna börjar du inse att hur du ser ut inte spelar någon roll för de som älskar dig. Dan har älskat mig i alla olika storlekar och på bröllopsdagen när jag gick in i rummet så vände han sig om och kollade på mig som att jag vore magisk.

– Jag vill säga det här till alla blivande brudar där ute, plus size eller inte. Känn inte att du måste förändra dig själv eller din storlek för att vara lycklig på din bröllopsdag. Din partner älskar dig för den du är, inte bara för hur du ser ut.

– Du förtjänar lycka oavsett vilken storlek du har och du kommer fortfarande vara den vackraste personen i rummet bredvid din kärlek för att ni kommer glöda med kärleken ni har för varandra. Det lyckliga slutet är till för alla, så snälla, låt dig själv få det.

På hennes Instagram-bilder har många kommenterat om hur vacker hon är samt berömt henne för hennes viktiga budskap till kvinnor runt om i världen.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

1 timme sedan

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

2 timmar sedan
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

3 timmar sedan
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

3 timmar sedan
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.

Harvard tar bort bok med människoskinn

idag 13:06
Harvards universitetsbibliotek har bestämt sig för att ta bort omslaget på en bok som länge varit omstridd – eftersom pärmen är gjord av en människas hud, skriver New York Times. 1800-talsboken av Arsène Houssaye handlar om människans själ, och har titeln “Des destinées de l’ame".

Malin Ullgren: Otrohet är överdrivet laddat

idag 12:02
Hon skrev essäer om otrohetsromaner – men började själv skildra en förbjuden relation. Efter över 20 år som kritiker romandebuterar Malin Ullgren om jakten på en förhöjd livskänsla, som går via både litteraturen och lusten.