Jockiboi om den fruktansvärda händelsen: "Ni som gjorde detta förtjänar att brinna i helvetet"

Jockiboi och Jonna berättar om den jobbiga upptäckten.


Det var under tisdagseftermiddagen som Joakim "Jockiboi" Berg skrev ut ett långt meddelande till sina fans på Instagram. Det känslomässiga inlägget har väckt mycket uppmärksamhet och har under loppet av några timmar fått tusentals kommentarer.

– Nu har det gått till en gräns då detta blivit totalt ohållbart. Folk förstör vår bil nästan dagligen, snor vår post och förstör våra grannars dörrar, äggar och pissar i vår port – ja listan kan göras oändlig. Men det stora problemet som fått bägaren att rinna över är att folk nu ger sig på vår hund.

Har kastat sten på parets hund

Jockiboi berättar att okända människor kastat sten på parets hund Batman och att hunden nu blivit så illa däran att han inte längre vågar gå ut.

– Ni som kastade sten på Batman hoppas jag brinner i helvetet på riktigt. Batman mår så dåligt att han knappt kan vara vaken om dagarna och går och piper vid dörren hela tiden. Han är även aggressiv mot exakt alla utom mig och Jonna.

– Han är som vår egen son och vår familjemedlem. Vad hade ni själva gjort om någon skadade er familj och kastade sten på en nyopererad hund som är ute på promenad?, skriver han.

Paret möter nu stöd från fansen och kommentarsfältet fullkomligt svämmar över av kärlek.

– Människor kan vara så sjuka i huvudet. Hoppas allt blir bra för er och Batman.

– Så fruktansvärt. Skänker er massor av fina tankar.

Läs inlägget i sin helhet här:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!