1 av 3
Kärleken heter Mattias Coleman.
2 av 3
Kärleken heter Mattias Coleman.
Paow ser ut att vara kärare än någonsin.
3 av 3
Paow ser ut att vara kärare än någonsin.

Paow visar upp nya kärleken: "Känns som att jag inte varit kär förut"

Paulina "Paow" Danielsson har blivit kär borta i Magaluf.


Det var för cirka fyra månader sedan som bloggerskan Paulina "Paow" Danielsson packade väskorna och drog till Magaluf för att säsongsjobba på partybaren Grabbarna Grus.

Under sin vistelse har Paulina uppdaterat sina bloggläsare om hur hon har det, och man kan lugnt säga att hon trivts väldigt bra. Klubben Grabbarna Grus är känd för att ofta ha kändistätt och alltifrån sportprofiler till TV-stjärnor besöker stället flitigt.

Har blivit kär

Paulina har nu kommit hem till Sverige och startar sin hemkomst med att bli sjuk i feber. Men hon delar även med sig av en glädjande nyhet – nämligen att hon blivit kär borta i Magaluf. Killen heter Mattias Coleman och har säsongat tillsammans med Paulina under månaderna hon varit iväg.

– Efter nästan precis fyra månader i Magaluf så tänkte jag att det är dags att komma hem. Även om jag gjorde det med en sten i hjärtat så vet jag att jag är så mycket rikare på både erfarenhet och vänner. Sen att jag blivit kär på kuppen. Alltså en sån konstig känsla, skriver hon på bloggen och fortsätter:

– För det känns typ som jag aldrig vart kär förut. Jag känner mig töntig och hade jag sett mig själv utifrån så hade jag nog blivit lite äcklad. Men nu när jag kom fram till Arlanda så blev jag avundsjuk när jag såg ett par sitta och kela för att jag också ville göra det. Men men han kommer till mig snart.

Vi säger grattis till Paulina som är nykär!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!