Ellinor berätta på sin blogg om den hemska upplevelsen på en klubb i Barcelona.
1 av 3
Ellinor berätta på sin blogg om den hemska upplevelsen på en klubb i Barcelona.
Ellinor Bjurström.
2 av 3
Ellinor Bjurström.
Ellinor kom tvåa i tävlingen Top Model Sverige.
3 av 3
Ellinor kom tvåa i tävlingen Top Model Sverige.

Svenska modellen berättar om mardrömskvällen: Superstjärnan antastade mig

Ellinor Bjurström berättar på sin blogg om hur hon blev diskriminerad och kränkt i Barcelona.


Den svenska modellen Ellinor Bjurström, 21, som kom två i svenska "Top Model" berättar på sin blogg om en fruktansvärd händelse om inträffade på en klubb i Barcelona tidigare i somras.

På sin blogg skriver Ellinor att att när hon var på klubben så ska "Fast and the furious"-stjärnan Sung Kang, 44, kommit fram och presenterat sig som "killen som spelar Han i Fast and the furious".

Hon frågade då varför han presenterade sig som han gjorde och då ska han ha sagt att han gjorde det för att hon skulle veta vem han var. Samtidigt ska Kang ha lagt sin hand på hennes midja och fört den mot modellens rumpa.

– Jag sa ifrån till Sung, jag var fortfarande rak men trevlig, så jag sa okej vad kul, jag faller inte för att du är med i en film och jag gillar inte att du har din hand där. Sen hade jag fått nog, så jag vände mig och gick till en av mina vänner som jag var där med, skriver hon på bloggen.

Efter det ska vakterna på klubben kommit fram till henne bara några minuter senare för försöka få henne avvisad från lyxklubben. Hon själv menar att det var skådespelaren som försökte få henne utslängd.

– Jag stod och förklarade för vakten att jag kände mig diskriminerad och kränkt. Att jag inte tycker att det är okej att han beter sig så bara för att han är känd. Jag sa att jag har respekt för mig själv och har all anledning till att säga till att jag inte ville att han skulle ta på mig eller så, skriver hon.

Nu menar hon att både klubbens och skådespelarens beteende inte var okej.

– Jag blev förnedrad framför alla, ingen sa emot, alla kollade på, ingen sa något, jag var hjälplös. Bara för att jag vågade stå emot. För att jag såg mina rättigheter att säga nej. Han hade inte rätt, han hade inte rätt att ta på mig eller tro att han ska få ligga bara för vem han var, skriver Ellinor på sin blogg.

– Jag förstår mig inte på dagens samhälle. Jag trodde verkligen att världen hade kommit länge än så är i utvecklingen. Jag trodde att kvinnor var lika mycket värda och att killar inte kan ta för sig hur som helst.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Swifts album slog Spotify-rekord

Niklas Strömstedts miljoner – så mycket pengar tjänar folkkära artisten

Att Niklas Strömstedt är både folkkär och framgångsrik råder det inga tvivel om. Men hur mycket pengar tjänar han? Nyheter24 har kikat närmare på artistens bolag och inkomst.

Författare bojkottar amerikansk Pen-gala

1 timme sedan
31 författare och översättare bojkottar årets stora amerikanska Pen-gala. Bojkotten är en protest mot vad man kallar organisationens misslyckande med att skydda palestinska författare i Gaza.

Talmannen ger ut poesi – "med stor ödmjukhet"

2 timmar sedan
Han har poesin att tacka för en lyckad första dejt med sin fru och citerar gärna dikter i ämbetet. Men när talmannen Andreas Norlén nu ger ut en diktantologi är han nervös. Jag hoppas folk inte börjar förhöra mig, säger han.

Textilmuseet prisat på Elle-galan

3 timmar sedan
Textilmuseet i Borås tilldelades årets hederspris på Elle-galan på fredagskvällen.

Harry Styles stalker får fängelse

3 timmar sedan
3,5 månaders fängelse. Den blir domen för den brasilianska kvinna som stalkat Harry Styles den senaste tiden, skriver The Guardian.