Tillsammans med förra PH-vinnaren Mos.
Tillsammans med förra PH-vinnaren Mos.

PH-deltagaren möter hat efter tatueringen: "Inte värt att få ansiktet inslaget för"

Paradise Hotel-deltagaren Jiar "Tarzan" Raza gjorde en hyllningstatuering till sina föräldrar. Nu möts han av hat.


Göteborgskillen Jiar "Tarzan" Raza är en av årets färgstarka deltagare i Paradise Hotel. Han har redan charmat tittarna med sin humor, men det finns även en mer allvarlig sida hos profilen.

I slutet av förra veckan skrev Jiar nämligen ut ett Facebookinlägg där han berättar bakgrunden till sin tatuering han bär på bröstet. Tatueringen är en hyllning till hans föräldrar som tvingades fly från oroligheterna i Kurdistan under 80-talet. Men reaktionerna blev inte som han tänkt sig.

Möts av hat

Profilen berättar att han i dag funderar på om det verkligen var värt att göra tatueringen då han mötts av hat från sin omgivning efter att den visats upp på TV.

– Varför ska jag som har föräldrar som flydde till Sverige på 80-talet få ta smällen för att jag har en "Kurdistan-Karta" tatuerad på bröstet? Varför ska jag behöva ta skit för att mina föräldrar gjorde allt för att ge mig och mina syskon ett bra liv när vi kom till världen?

– Jag ser hatet som uppstår mellan människor på grund av min "Kurdistan-tatuering" på sociala medier osv, allt detta på grund av mig. Min tatuering var en hyllning till mina föräldrar som gick igenom det sista man hade velat gå igenom och nu står jag som ett bollplank mellan två olika folkslag som sparkar bollen på mig för att försöka vinna en icke vinstgivande match om vem som har rätt eller fel? Ibland kan jag fråga mig själv om tatueringen verkligen är värd att ta all skit för och nästan få inslaget ansikte för, avslutar han.

Läs inlägget i sin helhet här:

Du missar väl inte Nyheter24s webb-tvprogram Eftersnacket? Där snackar vi PH, senast kom Paow förbi och avslöjade en hel del om sexnatten tittarna inte fick se i programmet. "Vi ville ha lite kinky sex" säger hon bland annat:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Förlustaffären: Nu har lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts

igår 21:37

Aboriginer får tillbaka spjut – efter 250 år

igår 20:50
Fyra aboriginska spjut som togs från Australien till England av den brittiske upptäcktsresanden James Cook och hans besättning 1770 har återlämnats till Australiens urbefolkning.

Brosnan i huvudrollen när boksuccé blir film

igår 19:20
Han fick sitt genombrott som detektiven Remington Steele i tv på 1980-talet. Nu ska Pierce Brosnan spela brottsutredare igen. Den irländske skådespelaren får huvudrollen när boksuccén "Torsdagsmordklubben" filmatiseras.

Nya skräckbilder på Johanna Toftbys ansikte – vill varna andra

igår 16:30
Johanna Toftby Fors, 50, väljer nu att visa upp bilder på sitt ansikte som skiftar i både blått, grönt och gult.

"Songs of conquest" får släppdatum

igår 15:24
Göteborgsbaserade Lavapotion är snart klara med sin debuttitel, det turordningsbaserade strategispelet "Songs of conquest", som man filat på sedan 2017.

Trädgårdstider anmälda: "Victoria Skoglund måste stoppas"

igår 14:55
För andra gången på kort tid så har SVT-programmet Trädgårdstider nu anmälts till Granskningsnämnden. Den här gången är det Victoria Skoglunds medverkan som ifrågasätts. "Programmet med Victoria och Jenny Strömstedt bör stoppas", står det att läsa i anmälan. – Nu har det gått för långt, inte här också, säger anmälaren till Nyheter24.