1 av 6
2 av 6
3 av 6
4 av 6
5 av 6
6 av 6

Fitnessbloggerskan gick upp 6 kilo i vikt – fick en chock av reaktionerna

Alexandra Bring driver en av Sveriges största träningsbloggar. I ett berörande inlägg berättar hon nu om reaktionerna hon fick efter att ha gått upp ett par kilon i vikt.


Alexandra Bring driver både eget företag samt en av Sveriges största träningsbloggar. Hon har över 660 000 följare på Instagram och älskas av sina läsare pågrund av sin sunda inställning till olika kroppstyper, kost, träning och hälsosamt leverne.

Dock har Bring upprepade gånger mötts av påhopp och onda tungor som påstår att hon står för ett osunt ideal pågrund av hennes kroppsform.

– Jag har brett mellanrum mellan benen för att jag är hjulbent och byggd såhär, har bloggerskan berättat.

"Ett inlägg jag inte trodde jag skulle skriva"

Bloggerskan berättar nu i ett känslosamt inlägg om att hon under senaste tiden gått upp ett par kilon i vikt. Hon skriver att hon unnat sig lite extra och inte hunnit träna lika mycket som hon brukar.

– Det här är alltså kilon jag lyckats lägga på mig under sommaren för att jag ätit lite onyttigare och inte kunnat träna som vanligt. Kilon som jag älskar kan dock tilläggas.

Bring berättar att hon direkt möttes av en kommentar att hon "blivit tjock" vilket gör henne mycket upprörd.

– Sex - sju kilo. Är vad som hänt sedan jag överöstes med kommentarer om att ”Ewwww du är för smal ät för fan”. Föstår ni hur sjukt det är? Vilket litet viktspann det är att gå från ”anorektisk” till ”tjock”? Alltså det är ju helt sjukt? Stackars unga tjejer som växer upp i detta klimat.

– Så många faktorer kan enkelt göra så att man går upp eller ned några kilon hit eller dit. Det är verkligen ingenting att stressa över. När det går till en nivå att det är ohälsosamt, så borde man se över sina vanor. Det vill säga kraftigt underskott/överskott av kalorier under en längre period, skriver bloggerskan.

Efter sitt inlägg möter nu Alexandra stort stöd av sina läsare och vänner på sociala medier.

–Folk är ju inte riktigt friska. Du är fin med eller utan dina extra kilon, det viktigaste av allt är att du trivs i det, skriver en användare.

– Ett sånt inlägg inspirerar så många människor därute. Det behövs! Du behövs vackra Alexandra, skriver en annan.

Läs inlägget i sin helhet här.

Nyheter24 har tidigare berättat om Simone Anderson som gick NER 92 kilo på två år. På Instagram visar hon upp sin förvandling från då till nu:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!