1 av 5
Paret upptäckte att Anna-Lisa var gravid.
2 av 5
Paret upptäckte att Anna-Lisa var gravid.
Men hon valde att inte behålla det.
3 av 5
Men hon valde att inte behålla det.
Onda tungor påstod att det var ett PR-trick.
4 av 5
Onda tungor påstod att det var ett PR-trick.
Men nu har sanningen kommit fram.
5 av 5
Men nu har sanningen kommit fram.

Ex On The Beach-profilen talar ut som aborten: "Jag mådde väldigt dåligt"

Ex On The Beach-profilen Anna-Lisa Herascu berättar om aborten, tankarna efter och reaktionerna från fansen.


Årets Ex On The Beach Sverige har minst sagt bjudit på sin beskärda del drama, bråk, sex och underhållning.

Några som bidrog till både det ena och det andra var deltagarna Andrijano "Adinatoor" Mijanovic och Anna-Lisa Herascu. Deltagarna hade efter sin medverkan någonting utav ett av och på-förhållande, men efter många toppar och dalar har de nu valt att satsa fullt ut på relationen. Paret har köpt en gemensam lägenhet i Stockholm, och för bara några månader sedan upptäckte Anna-Lisa att hon var gravid.


"Jag kan inte erbjuda mitt barn allt jag vill"

Anna-Lisa och Andrijano gick öppet ut med att Anna-Lisa blivit gravid, men att paret inte exakt visste huruvida de skulle behålla barnet eller inte.

– Hon mådde dåligt i cirka en veckas tid, så i dag så köpte hon ett graviditetstest och det visade sig att hon är gravid. Det är en chock för oss men vi är inte alls negativt inställda till det. Vi är väldigt glada plus det skulle va nice att få en Adinatoor junior, sa Andrijano till Nyheter24.

Men Anna-Lisa var inte lika exalterad. Hon berättade att hon inte kände sig redo, utan ville kunna erbjuda sitt barn allt när de väl skulle skaffa barn.

– Jag vill kunna ge ett barn mitt allt, vilket jag inte känner att jag kan just nu, berättade hon.

Valde att göra abort

I ett öppet blogginlägg berättade nyligen Anna-Lisa att hon valde att göra abort. Hon rasar även på att onda tungor påstått att hon och och Adde spridit rykten om graviditeten för att promota Addes musik.

– För cirka två veckor sedan gjorde jag en kirurgisk abort på Södersjukhuset. Så nej, jag är inte gravid längre. Varför jag inte valt att gå ut med det tills nu är för att det var verkligen inte var ett lätt beslut. Jag ville spara det egentligen och Adde med men vi visste också att ett barn just nu i vårt liv skulle bli svårt. En extrem utmaning, vilket vi båda var beredda på men sen samtidigt ville vi kunna ge barnet all den tid och kärlek som vi inte riktigt hade kunnat nu, skriver hon.

– Att vissa också skriver att det är ett PR-trick för att Adde skulle få mer klicks på hans nya låt? Jag har varit gravid i tre månader nästan. Gjorde abort när jag var i elfte veckan. För tre månader sen visste han inte ens att han skulle göra musik. Återigen, tragiskt att ni kan hata så mycket, skriver hon.

Anna-Lisa mår efter omständigheterna bra och paret är fortfarande tillsammans.


De senaste nyheterna direkt i din inkorg!