1 av 4
2 av 4
3 av 4
4 av 4

Zara Larssons ex stoppades i tullen – tvingades göra det sjuka för att komma in i USA

Zara Larssons ex-pojkvän Ludwig Kronstrand fick lite problem i tullen.


Killarna Noel Flike, Ludwig Kronstrand, Dante Lindhe och Axel Liljefors Jansson utgör tillsammans bandet Hov1. Bandet har på kort tid blivit kända i landet och blir bara mer och mer populära.

Noel Flike driver även podden "Den fantastiska resan" tillsammans med Zara Larsson och vännen Ludwig Kronstrand har tidigare haft ett längre förhållande med Zara. Det är därför inte så konstigt att killarna ofta dyker upp på sångerskans sociala medier.


Fastnade i tullen

Zara har tidigare delat med sig av hennes och Ludwigs gemensamma upplevelser, men denna gång berättar hon om någonting som han tvingades vara med om på egen hand.

Ludwig skulle nämligen åka till USA tillsammans med resten av bandet. Men det blev lite problematiskt för honom i tullen. För att komma in i USA behöver du vanligtvis svara på en del frågor från en tullvakt som kollar igenom dina personuppgifter. Men för Ludwigs del blev det till att anstränga sig lite mer.



Vakten hade väl, som vi alla har ibland, en lite segdragen dag och kände för att skoja lite med Ludwig. När Ludwig berättade att han sysslade med musik ville därför vakten höra honom sjunga. Vilket han gjorde.

– Jag har aldrig varit så förnedrad, smsade han till Zara som vek sig av skratt.

Ok det var hemskt, men även lite kul.

Vill du läsa om när Zara avslöjade en hemlighet om henne och Ludwig? Det kan du göra här.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Sofia Ståhl utreds av läkare – vädjar till följarna

"Jakt" – på liv och död

En jakthelg går överstyr när djuren plötsligt försvinner och jägarna saknar byten att skjuta. Det är ett sätt att visa vad som händer när man tappar perspektivet och börjar gå över gränser, säger regissören Sarah Gyllenstierna om filmen "Jakt".

Väskförbud stoppar konserter med picknick

1 timme sedan
Väskförbudet som infördes i november förra året kommer att få konsekvenser för besökare på utomhuskonserter i sommar: Att ta med sig picknick är inte längre möjligt.

af Sillén kommenterar kompisarna i Eurovision

1 timme sedan
Edward af Sillén ska inte bara skriva manus och regissera Eurovision Song Contest. Han blir även SVT:s kommentator. "Uppgiften ser annorlunda ut när vi är ett värdland", säger han till TT.

Taylor Swift överraskar med dubbelalbum

1 timme sedan
Taylor Swifts nya album är i själva verket ett dubbelalbum. "Jag hade skrivit så mycket 'plågad poesi' de senaste två åren att jag ville dela allt med er" skriver Swift på Instagram.

Tuva Novotny: Superläskigt med komedi

3 timmar sedan
En kvinna som skaffar barn på egen hand – men blir kär i donatorn. Tuva Novotny spelar huvudrollen i Viaplays nya dramakomedi "Allt och Eva" Den handlar om att vara ensam och rädd för gemenskap men ändå söka samhörighet, säger Novotny till TT.