1 av 4
2 av 4
3 av 4
4 av 4

Jonna Lundell bryter ihop på nytt i video om Jockiboi: "Det har hänt igen..."

Jonna Lundell har tidigare pratat om sin mystiska "sjukdom". I en ny video berättar hon nu att problemen fortsätter och att hon kämpar för att hitta en lösning och få hjälp.


Jonna Lundell är tillsammans med maken Joakim "Jockiboi" Lundell aktuell med programmet "Jockiboi & Jonna" som sänds på Viafree. Paret driver en av Sveriges största youtubekanaler och har hundratusentals fans.

Men trots framgångssagan är livet långt ifrån en dans på rosor för paret. Jonna har flertalet gånger gått ut och berättat om sina psykiska problem, eller "den mystiska sjukdomen" som paret själv kallar det.

– Vi kallar det för "sjukdomen" för vi vet inte riktigt vad det beror på. Jag går hos en psykolog då jag ibland gör saker jag inte borde göra, jag säger saker jag inte bör säga och jag tänker saker jag inte bör tänka. I början trodde jag att det var någon slags PMS då det alltid kommer cirka en gång i månaden vid mens, men nu kommer det när som helst, berättade Jonna i förar videon.


"Det har hänt igen"

Jonna har med hjälp av psykolog och stöd från maken kunnat hålla sjukdomen i schack under ett tag. Men nu har det alltså kommit tillbaka.

– Joakim började gråta då han varit med om väldigt jobbiga grejer på nu slutet. Och jag säger "du kanske inte ska ta i tu med det där om det nu är så himla jobbigt, nu åker vi hem och spelar in en video", berättar Jonna.

– Jag säger saker som jag inte menar. Jag förstår inte varför jag inte kan finnas för honom som en normal människa.Fortsätter det här kan jag förlora honom. Och ändå gör jag ingenting åt det.

Jonna möts nu av stöd och kärlek av fansen som peppar henne till att fortsätta kämpa.

Vill du ha fler nyheter från Nyheter24? Ladda ner vår sköna app.

Paret har tidigare gått ut och berättat om svårigheterna de har med att få barn. I ett känslosamt klipp får fansen se hur det ser ut en helt vanlig dag i parets liv med undersökningar, samtal och lång väntan.

I ett annat känslosamt klipp väljer Joakim "Jockiboi" Lundell att be om ursäkt. Vad det är han ber om ursäkt för, det kan du se här.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

PJ Anders Linder lämnar tidskriften Axess

Därför är Steffi Mendez extremt känd – utanför Sverige

Stephanie "Steffi" Mendez är dotter till DJ Mendez, och utanför Sverige är hon extremt känd. Här är allt du vill veta om Steffi – relationen med Dante Lindhe, familj, barn, jobb och mycket mer.

Pernilla Wahlgren flyttar: “Har lite hybris”

1 timme sedan
I ett Instagram-inlägg berättar Pernilla Wahlgren om flytten, något som hon förklarar ha "lite hybris" över. Nu hamnar hon nämligen på samma ställe som Sarah Jessica Parker.

Robinson-Hannas svar på Charlottas anklagelse: "Onödigt"

1 timme sedan
För Charlotta Hedlund, 30, var det "en chock" när hon hörde vad några av de andra "Robinson"-deltagarna sa om henne i synkar. Men enligt Hanna Danemyr, 45, finns en enkel förklaring. – Att gå i klinch med någon när man lever under de förhållanden vi gjorde, skulle bara skapa en otrevlig stämning, säger hon till Nyheter24.

Marcus & Martinus ger ut sina memoarer

1 timme sedan
Marcus & Martinus ska berätta historien om sina liv i en ny bok som ges ut i november. Boken "Två röster, en historia" är skriven tillsammans med journalisten Frida Söderlund, som vill ge de norska tvillingarna chansen att prata till punkt.

Julia Franzén rånad i soprummet – det här tog tjuven

2 timmar sedan
Julia Franzén blev under veckan rånad av en tjuv medan hon väntade på en taxi. Men vad fick den elaka tjuven egentligen med sig?