1 av 2
2 av 2

Therese Lindgren berättar om sitt andra beroende: "Har varit på vårdcentralen för det här"

Therese Lindgren har tidigare varit öppen med sitt alkoholberoende och berättat att hon behandlats för det. Men nu berättar hon även om ett annat beroende som triggades igång under en förkylning.


Therese Lindgren har över 460 000 prenumeranter på sin Youtubekanal och klassas därför som en av Sveriges absolut största Youtubers.

Youtubestjärnan har alltid haft som egen princip att vara så ärlig och öppen som hon kan mot sina fans, och hon har tidigare berättat om att hon lidit av både panikångest och hetsätning. Då hon försökte självmedicinera sig själv utvecklade hon ett alkoholberoende.

– Jag måste vara jätteförsiktig. Jag kan inte ha en flaska vin hemma. För jag dricker upp den på morgonen, för jag älskar ruset och det är för jävligt, säger hon.


"Triggades igång av en förkylning"

Men i sin senaste video berättar Therese om ett helt annat beroende hon har som kom i samband med en förkylning – nämligen nässpray. Hon berättar att det är vanligt att folk överanvänder nässpray och att hon varit på vårdcentral och pratat om det.

– Det börjar med att man är förkyld. Svällkropparna som sitter i näsgången blir vana sprayen och då måste man ha det hela tiden. Jag är en beroendeperson så det är klart det inte bara räcker med alkohol och kaffe. Det enda jag inte varit beroende av är droger, säger hon.


Therese chockade tidigare sina följare genom att helt obrydd visa brösten i en video. Mer om det kan du se här.

Stjärnan har tidigare varit i bråk med Jockiboi, vilket du kan läsa mer om här.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Så gör du hitlåtar med AI – enkelt och helt gratis

2 timmar sedan

CAIA Cosmetics reklam med Mentos väcker ilska: "Smaklöst"

2 timmar sedan
CAIA Cosmetics släppte i dagarna en serie läppglans som är ett samarbete med godiset Mentos. Nu möts en av reklamfilmerna för produkterna av hård kritik. "Har CAIA tappat det helt?" och "Smaklöst" är några reaktioner.

Antonija Mandirs korta svar till TV4: "Ur arslet"

3 timmar sedan
Det var under veckan som Antonija Mandir berättade för sina följare att hon fått ett erbjudande från TV4 som hon valt att tacka nej till.

Efter 55 år – Beatlesfilm får nypremiär

3 timmar sedan
Filmen "Let it be" har länge legat orörd i arkiven. Men nu ska Beatlesdokumentären visas igen – nästan 55 år efter premiären, uppger Variety.

Så friade Nisse Hallberg till Emelie Uggla: "Kommer inte ihåg någonting"

3 timmar sedan
Nisse Hallberg är en svensk komiker och poddprofil. Men hur mycket vet du egentligen om stand up-stjärnan? Nyheter24 reder ut de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Hallberg.

Anders Lundins okända sjukdom: "Jobbigt, skämmande, läskigt"

idag 14:40
Den folkkära tv-profilen Anders Lundin fångade svenska folkets hjärtan redan på 1980-talet. Nu berättar han om tiden med okända sjukdomen. Tiden kantades av behandling som var både jobbig och skrämmande.