Nu kan Zara Larsson vinna fint pris – tävlar mot världsartister

Zara Larsson är nominerad i två kategorier till årets MTV EMAs.


Under helgen har det äntligen blivit dags för MTV EMA galan som i år hålls i Rotterdam. Zara Larsson är en av de stora stjärnorna som är nominerad, och hon är det i två kategorier.

Hon är nominerad i kategorin "Best new" som innebär bästa nya artist. Där tävlar hon mot stora stjärnor som bland annat Bebe Rexha, Lukas Graham och The Chainsmokers.

Hon är också nominerad i den lokala kategorin "bästa svenska artist" där hon tävlar mot kända svenskar som Laleh, Tove Lo och The Foo Conspiracy.

Om Zara Larsson vinner avgörs söndag den 6 november, galan börjar sändas på MTV från 20:30. Om du vill rösta på Zara kan du göra det här.

I videon ovan ser du en smygtitt från repetitionerna av galan.

Läs också om Zara Larssons senast Instagrambild som skapade kaos bland fansen. Och miss inte när Zara berättar om den sjuka kvällen på sexklubben.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

"Happy Valley"-skaparen bakom nytt Disney-äventyr

Dolly Parton kryddar Beyoncés nya

idag 04:30
Countrylegendarerna Dolly Parton och Willie Nelson ger Beyoncés nya album "Cowboy Carter" extra Westernkrydda genom talade intron till några låtar. I Partons fall en kort prata före covern på hennes egen evergreen "Jolene".

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

igår 23:12
I slutet på mars sålde Zoe Fay Brown sin lägenhet på Södermalm i Stockholm. Här får ni veta vad slutpriset landade på.

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

igår 21:32
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

igår 15:42
Carola Häggkvist och hennes ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan. "Puman är här", skriver Carola på sin Instagram.

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

igår 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.