Jockiboi om jobbiga läkarbeskedet: "Jonna har symptom på cancer"

Stjärnparet Joakim "Jockiboi" Lundell och Jonna Lundell berättar i en ny video om läkarnbeskedet som gör att de måste vänta med att skaffa barn.


Joakim "Jockiboi" Lundell och hustrun Jonna Lundell driver tillsammans en av Sveriges största Youtubekanaler. Deras videos har över 20 miljoner visningar i månaden och de har på kort tid blivit oerhört populära. Till en början handlade det till störs del av olika pranks och utmaningar, men på senare tid har paret börjar prata om lite allvarligare och mer känsliga saker.

De har pratat mycket om sin ofrivilliga barnlöshet, Joakims trassliga uppväxt och Jonnas ångest. Men nu väljer paret att även berätta om det hittills jobbigaste beskedet de mottagit.

"Ringdes upp av läkaren"

I en video berättar paret att de häromdagen höll på att förbereda inför en "challange" samtidigt som de åt lunch. Plötsligt ringer telefonen och Jonna svarar.

– Det var läkaren som ringde och berättade att Jonnas cellförändringar gått från lätta till steg tre, vilket är de allra svåraste. Hon har börjat få svåra smärtor i magen samt blödningar vilket är symptom på livmoderhalscancer, säger Joakim

– Jag kommer inte ge mig förrän en läkare gått igenom hela din kropp, tillägger han.

"Läkaren sköt upp undersökningen"

Jonna berättar att hon känner sig konstant trött och ofta varit sjuk på senaste. Paret säger att de känner en oro och att de vill ta tag i det här så fort det bara går.

– Jag blir arg över att läkare skjutit upp det här testet och även sagt nej. Vi fick tillslut byta klinik som tillslut gick med på en undersökning. Men vad hade hänt om jag väntat ett halvår om jag gått från lätta till svåra cellförändringar på bara ett par månader, berättar Jonna.

– Jag kommer att göra en operation så snart det bara går, säger Jonna.

Se det känslosamma klippet här:


I Jockibois och Jonnas serie fick Jockiboi reda på sanningen om sin uppväxt. Klippet är väldigt känslosamt och det kan du se här.

Jonna har tidigare berättat om sin ångest och den "mystiska" sjukdomen hon länge tampas med. Mer om det kan du läsa här.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Dolly Parton kryddar Beyoncés nya

3 timmar sedan

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

igår 23:12
I slutet på mars sålde Zoe Fay Brown sin lägenhet på Södermalm i Stockholm. Här får ni veta vad slutpriset landade på.

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

igår 21:32
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

igår 15:42
Carola Häggkvist och hennes ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan. "Puman är här", skriver Carola på sin Instagram.

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

igår 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

igår 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.