1 av 2
2 av 2

Therese Lindgren: "Det här förändrade helt min uppfattning om porr och onani"

Therese Lindgren har alltid ställt sig positivt till onani. Men nu berättar hon om upplevelsen som fick henne att helt ändra uppfattning.


Det är i sin senaste video som Youtubestjärnan Therese Lindgren, 29, diskuterar ämnet onani. Hon berättar att hon i sin bok uppmuntrar alla till att onanera, men att en viss upplevelse fått hennes åsikter kring området att vackla.

– Jag följer en Youtuber som heter "Freelee The Banana Girl", och det var när jag hittade hennes pojkvän, som för övrigt är svensk, på youtube som jag kom in på hans video om "no fap".

Therese förklarar att "no fap" betyder att avstå från onani och berättar att videon fick henne att börja fundera.


– Det betyder helt enkelt att man avstår från onani och porr. Jag kom genom hans video in på massor av relaterade videos där de pratade om det här, och jag började konstigt nog mer och mer att hålla med. I min bok uppmuntrar jag till onani då det är ångestdämpande och får dig att må bra, men det är faktiskt inte hela sanningen.

"Lägg istället den energin på din partner"

Therese menar att det finns vissa åsikter, hos dem som väljer att avstå från onani, som hon håller med om och kan förstå.

– Det dessa videos säger är att man har en kaka av sexuell energi. Och tar man då en bit till att onanera, och sedan en bit till att konsumera porr. Ja men då blir det ju inte lika mycket sexuell energi kvar att lägga på sin partner. Det låter ju helt ärligt väldigt rimligt.

– Jag började tänka så himla mycket på det här med porr och onani. Jag tycker verkligen onani är en bra grej, men varför slösa sin energi på en datorskärm när man kan använda hela kakan på sin partner?, avslutar Therese.

Mer:

Så brutalt mycket pengar får Therese Lindgren för en 7 minuter lång video.

Therese har även berättat om sin relation till alkohol:"Jag kan inte ha en flaska vin hemma".


De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Därför ljög Kerstin om sin ålder i Hotell romantik: "Det var synd"

Ny musik: ordfattig, arg och självcentrerad

1 timme sedan
Dagens låttexter är mer repetitiva och innehåller färre ord än förr. Dessutom är innehållet argare, visar en genomgång av 40 års musik.

Sofia Geites pik till Steffo Törnquist – beteendet i Nyhetsmorgon: “Värdelös”

1 timme sedan
Sofia Geite och Steffo Törnquist sänder ofta TV4:s “Nyhetsmorgon” tillsammans. Men ibland går inte allt som planerat…

Skådespelaren Louis Gossett Jr är död

2 timmar sedan
Den amerikanske skådespelaren Louis Gossett Jr är död.

Talkshow blir gisslandrama i Bergfeldts nya bok

idag 11:22
Författarduon Sofie Sarenbrant och Carina Bergfeldt släpper sin andra bok i serien om programledaren Frida von Engen. Efter att den första delen "Födelsedagen" rönt stora framgångar kommer nu den fristående thriller-uppföljaren "Långfredagen".

Felix Herngrens monsterlön – så mycket tjänar folkkära stjärnan

idag 11:04
Felix Herngrens framgångar inom film och tv avlöser varandra. Men hur mycket tjänar egentligen den folkkäre skådespelaren och regissören? Nyheter24 har kikat närmare på saken.