Linn Ahlborg, 17, möter stor hatstorm efter videon med ex-pojkvännen: "Vet att jag gjorde fel"

Youtubestjärnan tvingades stänga ned sitt kommentarsfält på senaste videon.


Det var under början av förra veckan som Nyheter24 skrev om Youtubestjärnan Linn Ahlborg senaste video. Efter mycket tjat från sina fans valde tillslut Linn att gå med på att göra ett så kallat "låttext-prank" på sin ex-pojkvän Filip.

Hon ser till en början att ex-pojkvännen går på pranket men antar sedan att han efter en stund kommer att inse att det hela är ett skämt. Men i stället utvecklas pranket till en känslomässig konversation mellan Linn och Filip som tillslut gör att hon måste avbryta det hela.

Möttes av hatstorm

Det som till en början skulle vara en rolig grej utvecklades sedan till en hatstorm från Linns fans. Den unga stjärnan har nu mötts av så mycket hatkommentarer att hon tvingats stänga sitt kommentarsfält under videon.

På sin blogg skriver hon nu ett meddelande där hon berättar att hon förstår att det var fel men att hon inte accepterar hat.

– Jag har med flit tagit lite avstånd från internet på senaste då min senaste video fick väldigt starka reaktioner. Jag vet att jag gjorde fel. Men gjort är gjort och jag kommer inte radera videon för jag står för det jag gjorde. Jag tänker inte säga att jag accepterar allt hat jag fått efter den här videon för det är fan inte ok men jag förstår varför folk blev upprörda och därför har jag inte kommenterat detta, skriver hon och fortsätter:

– Men tro mig, jag ser allt som skrivs om mig och det gör ont, det gör det. Jag gjorde ett misstag och får ta konsekvenserna men jag tänker aldrig acceptera att bli mobbad på internet.

Mer:

I en tidigare blogginlägg avslöjade Linn hur mycket hon tjänar varje månad. Och ja, det är antagligen mer än både du och jag – tillsammans. Läs mer om det här.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!