Zara uppträdde under X Factor UK.
1 av 3
Zara uppträdde under X Factor UK.
Efteråt fick hon kritik för sina kläder.
2 av 3
Efteråt fick hon kritik för sina kläder.
Detta trots att hon bjudit på ett framträdande i världsklass.
3 av 3
Detta trots att hon bjudit på ett framträdande i världsklass. - Foto: Stella Pictures / insight media

Zara Larsson bjöd på magisk show under X Factor – men två små detaljer fick tittarna att rasa

Du kommer inte att tro dina öron när du får höra anledningen till varför svenska Zara Larsson hånas av tittare runt hela världen.


Det var under lördagskvällen som vår svenska stolthet Zara Larsson bjöd på en hejdundrande show under X Factor UK. Zara framförde ett medley med låtarna "I Would Like" och "Lush Life"och i vanlig anda visade Zara vart skåpet ska stå.

Sångerskans prestation hyllades av både jury och publik, det var därför det kom som lite av en chock när hon möttes av hån från många av tittarna, berättar The Mirror.

Hånades på Twitter

Det var nämligen Zaras "look" som många valde att tycka till om, närmare bestämt hennes kläder. Zara bar en skimrande byxdress tillsammans med en stor randig jacka. Vid vissa danssteg ska många av tittarna larvigt nog reagerat på att Zaras dress framkallade en så kallad "camel toe". På grund av jackan drog även många liknelser mellan Zara och den tecknade figuren Bagpuss.


Det är alltid ett (miss)nöje att se vad folk väljer att lägga sin energi på.

Se det fantastiska uppträdandet här:

Mer:

Zara Larsson: "Det faller jag för hos män"

Zaras oväntade gest: "Börjar sjunga mitt på röda mattan"

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Scorsese sägs vilja göra film om Frank Sinatra

2 timmar sedan

Kinsella: Jag har aggressiv hjärncancer

igår 21:14
Sophie Kinsella, författaren till storsäljaren "En shopaholics bekännelser", behandlas för "en aggressiv form av hjärncancer", skriver hon på Instagram. Diagnosen ställdes för två år sedan.

Detaljen som avgjorde i "Sveriges mästerkock" 2024

igår 21:05
Det är dags för en rafflande final av "Sveriges mästerkock" 2024. Tess Medina och Josefine Freij ställs mot varandra där de ska laga en trerättersmeny. Men vad var det egentligen som avgjorde vinsten?

Därför avbröts Sveriges mästerkock-finalen i förtid

igår 20:57
Under onsdagen sändes Sveriges mästerkock-finalen, där det skulle avgöras vem som skulle vinna av Josefine Freij och Tess Medin. Men programmets finalavsnitt fick avbrytas i förtid. Här får du veta varför!

Tess Medina vann Sveriges mästerkock 2024

igår 20:56
En lyxig vinnarmeny med kaviar, kalvfilé och mango avgjorde. Tess Medina tog hem segern i finalen av "Sveriges mästerkock". Det känns som ett nytt liv, ett nytt kapitel, en ny era, säger hon till TT om vinsten.

Robinson 2024: Zayera berättar sanningen om sitt hår

igår 18:52
Zayera Khan är en av Robinson 2024:s färgstarkaste profiler. Och det finns en rad saker som tittarna är nyfikna på när det kommer till henne, bland annat hennes hår.