Kissie berättar om sjuka händelsen: "Han erbjöd mig kokain och trosor"

Bloggerskan Alexandra "Kissie" Nilsson berättar om en av de mest obehagliga upplevelser hon haft ute på krogen.


Bloggerskan Alexandra "Kissie" Nilsson har släppt en bok med namnet "Hatad och älskad" som handlar om hennes händelserika liv. Kissie började blogga redan som liten och har i dag en av Sveriges största bloggar med över 120 000 läsare varje dag. Hon har även 200 000 följare på Instagram och över 100 000 prenumeranter på YouTube.

I ett nytt videoklipp läser bloggerskan lite ur boken, och berättar då om de mörka baksidor som kommer tillsammans med kändisskapet.

"Jag fick betalt för att festa"

Då Kissie länge varit ett stort namn är det en hel del företag, men även människor som velat betala för att hon ska synas tillsammans med deras varumärke. Hon berättar att en nattklubb i en mindre stad hörde av sig och undrade om Kissie ville komma dit och festa på klubben i utbyte mot en summa pengar. Det ville hon.

Men samarbetet gick inte som hon tänkt sig.

"Erbjöd mig koks och trosor"

Hon berättar att hon anlände till klubben men redan från början kändes allt fel.

– Jag stod gömd bakom DJ-båset hela kvällen. Då kom klubbens manager fram till mig med en stor påse koks och sa "dra en lina, det känns bättre efter". Självklart tackade vi nej.

– Han bjöd mig även till sin chefs lägenhet en gång, men då tog jag med mig två kompisar så han inte skulle tro att det var en date. Han var påtänd och den gången erbjöd han oss massor av trosor. Jag tror helt enkelt att det var det hans liv handlade om, koks och trosor. Men det var i alla fall en väldigt konstig situation.

Kissie berättar även i filmen att hon är emot droger men ibland ljuger och säger att hon tagit någonting, så hon inte ska verka tråkig.

MER:

Kissie avslöjar hur många hon legat med – för att hjälpa 13-årig tjej.

Se hela klippet här:


De senaste nyheterna direkt i din inkorg!