1 av 4
2 av 4
3 av 4
4 av 4

Kanye West efter sitt möte med Trump: Därför ville jag träffa honom

West väckte uppmärksamhet när han sågs tillsammans med USA:s kommande preisdent Donald Trump. Nu förklarar han sig på Twitter.


Nyheter24 skrev tidigare om att Kanye West under tisdagen marscherade in i Trump Tower i New York för att träffa USA:s nästa president Donald Trump.

West har den senaste tiden hållit på med en del underliga saker så som att ställa in sin turné, föras till sjukhus i handbojor och tro att Jay-Z ska mörda honom. Han har också legat lågt på sociala medier, men nu väljer han att uttala sig på Twitter om varför han mötte Trump.

När Kanye och Trump blev tillfrågade om vad de hade pratat om av nyfikna reportrar efter mötet ska Trump ha svarat: "Livet, vi pratade om livet", rapporterar New York Times.

Men enligt de tweets som Kanye lade upp under tisdagskvällen, svensk tid, så framgår en annan bild. Han skriver att han ville träffa den nye presidenten för att "diskutera multikulturella frågor".

"Dessa involverar mobbning, stötta lärare, modernisera läroplaner och våldet i Chicago", fortsätter stjärnan.

"Jag känner att det är viktigt att ha en direkt kommunikation med vår framtida president om vi verkligen vill få till förändring", skriver han vidare och avslutar med "#2024".

Varför West bestämde sig för att lämna din rehabilitering och sätta sig mitt i rampljuset efter sin sjukhusvistelse är det dock ingen som vet.

Nyheter24 har tidigare skrivit om Kanye Wests vän som avslöjar den verklig anledningen bakom Wests kollaps och att det ryktas att frun Kim Kardashian tänker ta ut skilsmässa och begära vårdnaden om barnen.

Glöm inte att ladda ner vår app för fler nyheter.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Skulle du vilja träffa Donald Trump?
Tack för din röst!