Därför har Youtube-stjärnan Tova Helgessons kanal blivit raderad: "Förlorat allt jag har"

Youtube-stjärnan vaknade upp till en mardröm.


Under onsdagen märkte många av 17-åriga Youtube-stjärnan Tova Helgessons fans att hennes kanal på Youtube helt plötsligt var borta. När man försöker komma in på hennes konto så möts man av ett felmeddelande:

"Det här kontot har blivit avstängt eftersom det bryter mot Youtubes communityregler".

Tova hade igår mer än 348 000 subscribers och hon har ännu inte skrivit någonting om händelsen på sociala medier. När man försöker att söka på hennes namn på Youtube så dyker heller inga videos upp. Vilket alltså betyder att allt hennes material är borta.

– Folk håller på att flagga mina videos hela tiden och jag har redan fått två varningar. Får man en tredje så stängs kontot av, trots att jag inte gjort någonting olämpligt säger Tova till Nyheter24.

– Andra gör värre eller liknande saker men får aldrig skit för de, känner mig så jävla orättvist behandlad för detta händer hela tiden. Och att de till och med ska gå så långt att de bara tar bort kanalen är sjukt.

– Jag har gråtit i fyra timmar i sträck. Jag har förlorat allt jag har, berättar Tova.

– Ninetone som jag har kanalen hos håller på att kontakta Youtube och lösa det. Men just nu mår jag bara dåligt, avslutar Tova.

Uppdatering:

Efter att Ninetone kontaktat Youplay och berättat om händelsen har Youtube nu valt att återuppliva Tovas kanal. Youtubestjärnan uttrycker sin glädje på Snapchat där hon berättar att "en sten nu släppt från hennes hjärta".

Tova utsågs av Nyheter24 till en av Sveriges mäktigaste unga 2016.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Tommy Körbergs ord om sin fru Anne-Charlotte: "Klipp bort det här"

Allt om Linda Hammar: Familj, livet i Köping och expartner

Linda Hammar är en svensk tv-profil och syster till Filip Hammar. Men hur mycket vet du egentligen om henne? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Hammar.

Influencern död – blev 29 år gammal

Influencern Eva Evans har dött. Hon blev endast 29 på gammal. "Igår fick min familj beskedet att min vackra syster har dött", skriver hennes syster på Instagram.

Bo Kaspers orkester på sommarturné

De är snart i mål med sin vårturné, men nu står det klart att Bo Kaspers orkester fortsätter att spela live även i sommar. Efter en liten paus återupptar Bo Sundström och gruppen konserterna med premiär i Kristiansand i Norge den 15 juni. Turnéavslutningen blir på Gröna Lund i Stockholm den 5 september.

Jon Bon Jovi om slutet på karriären: Inte redo

Det är stor risk för att Jon Bon Jovi aldrig mer kan sjunga offentligt. Stämbanden läker visserligen efter operationen, men än törs han inte ropa hej. Och han vågar inte tänka på hur han skulle reagera ifall karriären tar slut.

Robinson-Charlottas chock när hon såg programmet: "Så elaka"

1 timme sedan
Charlotta Hedlund, 30, chockades när hon såg Robinson 2024 och synkarna från andra deltagare. – Känner mig absolut lurad, säger hon till Nyheter24.