Sarah Jessica Parker var inte helt hundra på manuset.
1 av 3
Sarah Jessica Parker var inte helt hundra på manuset. - Foto: TT
Sarah Jessica Parker.
2 av 3
Sarah Jessica Parker. - Foto: TT
SATC kommer tillbaka!
3 av 3
SATC kommer tillbaka!

Ändringen som fick stjärnan att återvända till Sex and the City

Igår bekräftades det att Sex and the City kommer tillbaka, men för att stjärnan Sarah Jessica Parker skulle medverka i filmen fick en ändring göras.


Igår bekräftades det att tjejerna i Sex and the City kommer tillbaka för en tredje film.

"Alla tjejer har officiellt skrivit på för en SATC 3 film. Dealen är klar och manuset har blivit godkänt av alla tjejer", berättade en källa för RadarOnline.

Inspelningen av filmen där vi återigen kommer få se Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon, Kristin Davis och Kim Cattrall börjar i sommar, men det är inte känt vad filmen kommer att handla om.

Men innan alla skrev på för en tredje film var det osäkert då Sarah Jessica Parker, som spelar Carrie Bradshaw, hade en del tvivel på manuset.

– Det var mycket fram och tillbaka. Sarah Jessica Parker var inte med från början för att hon inte gillade idén om att karaktärerna skulle bli porträtterade i ett mer moget ljus, säger källan till Radar Online.

Men när det ändrades i manuset så blev stjärnan nöjd och nu kan vi alla bara längta tills filmen kommer till biograferna och vi får träffa tjejerna igen.

Glöm inte att ladda ner vår app för fler nyheter.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Ska du se filmen?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Taylor Swifts nya album – "hon leker med oss"

Judisk konferens i Stockholm lockar kända namn

1 timme sedan
Terrorattacken mot Israel den 7 oktober 2023 och det efterföljande kriget mot Hamas i Gaza innebär en ny vändpunkt i modern judisk historia. Den 25-26 maj arrangerar organisationen Judisk kultur i Sverige The October 7 Forum för att diskutera händelserna och gästlistan innehåller flera internationellt kända namn.

Tove Styrkes glädje – har blivit mamma

1 timme sedan
Tove Styrke kommer med glädjebesked. Hon bekräftar nu för Aftonbladet att hon och flickvännen Sanna Sigborn Erixon blivit föräldrar.

Känd skådespelare misstänkt för misshandel och barnfridsbrott

2 timmar sedan
I morse anhölls en känd svensk skådespelare norr om Stockholm misstänkt för misshandel och barnfridsbrott.

Råkade Bianca Ingrosso precis avslöja sitt hemliga konto?

2 timmar sedan
Det är många där ute som har så kallade "spion-konton" på Instagram för att kunna följa folk utan deras vetskap. Men var det nu som Bianca Ingrosso råkade avslöja sitt?

Lyxlön för 12-barnsmamman Madeleine Ilmrud

2 timmar sedan
12-barnsmamman Madeleine Ilmrud, känd från TV4-programmet Familjen Annorlunda, försörjer sig idag som influencer. Något som ger henne riktigt bra betalt...