Jonna Lundell om sjukdomen: "Jag kan inte sluta gå upp i vikt"

Youtubestjärnan Jonna Lundell öppnar sig i sin senaste video.


Youtubestjärnan Jonna Lundell hyllades efter att hon lade ut videon där hon öppet berättade om att hon lider utav en "mystisk sjukdom" som gjort att hon under en lång period mått väldigt dåligt och fått utbrott titt som tätt.

Nu berättar stjärnan att hon äntligen fått svar på vart problemet sitter och hon diagnostiserades med "Hypotyreos" som gör att hon lider av nedsatt funktion hos sköldkörteln. Hon berättar att det är skönt att veta vad som "varit fel" men att det som kom med diagnosen blev allt annat än enkelt.

"Kan inte sluta gå upp i vikt"

Jonna berättar att hon fått en medicin utskriven, men att hon har svårt för att ta en medicin som hon måste ta dagligen då hon lätt glömmer bort det, och att hennes minne nu påverkats ännu mer. Hon berättar även att hennes fans på senaste tiden kommenterat att hon gått upp i vikt.

– Jag har gått upp väldigt mycket i vikt och får inte längre på mig mina kläder. Den här sjukdomen gör att man kan gå upp en hel del i vikt, och det svåra är att gå ned i vikt. Allt på grund av sköldkörteln.

– Jag har googlat allt som finns och det står att det är nästintill omöjligt att gå ned i vikt. Jag säger inte att jag är överviktig men det är jobbigt att inte ha någon form av kontroll. Jag mår inte bra av att inte kunna beställa hem en klänning längre utan att den inte passar, säger hon.

– Det är den här jävla sjukdomen som gjort att vi inte kunnat få barn heller. Men nu tar jag medicinen som jag ska och kämpar på med att ta den på rätt sätt, berättar Jonna.

Hon frågar även sina fans om de har några erfarenheter kring sjukdomen de kan dela med sig av.


/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Miljonregn för Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam – så mycket tjänar de på sin podd

1 timme sedan

Janni Delér visar upp resultatet efter skönhetsingreppet

1 timme sedan
Janni Delér har under en lång tid varit sugen på att göra ingreppet. Efter att ha gjort det var hon inte sen med att visa upp det för följarna.

Robinson-Charlotta avslöjar: Så är relationen med Ci i dag

1 timme sedan
I "Robinson" var Charlotta Hedlund och Ci Lindström långt ifrån bästa vänner. Men hur ser deras relation ut i dag?

Annika Norlin får lyssnarnas bokpris

2 timmar sedan
Hon trodde inte att hon kunde skriva en roman. Men nu får Annika Norlin Sveriges Radios romanpris för "Stacken" – samma dag som hon släpper ett nytt album.

Falciani var "för tjock" – nu anställer företaget Bianca Ingrosso

idag 11:51
Det var år 2017 som Nicole Falciani fick ett viktultimatum av underklädesmärket Calzedonia. "Jag fick ett mejl där de skrev att de tycker att jag är för tjock".

Shirley Clamp till attack mot artistkollegorna: "För fasen"

idag 11:45
Dotter, Medina och Titiyo är några av de artister som har valt att hoppa av Eurovision-festen i Malmö. Mello-veteranen Shirley Clamp har däremot inga planer på att ställa in sin spelning. I en ny intervju riktar hon nu en känga mot de artister som har valt att avbryta sin medverkan.