Jockiboi om Jonna efter familjebråket: "Hon vill inte leva mer"

Familjebråket fortsätter efter att Jockiboi anklagat sin bror för att ta droger. På Snapchat säger han nu att det hela blivit för mycket för Jonna som brutit ihop.


Det var i lördags som Youtubesstjärnan Joakim "Jockiboi" Berg lade upp en video på sin och frun Jonna Lundells kanal där de anklagade en av Jockibois bröder, Christofer Berg, för att ta droger och vara respektlös mot både sin familj och vänner.

Mer: Här bryter Jockiboi ihop framför kamerorna: "Det hjälper inte att ta bort Youtubekanalen"

Sedan videon lades upp har ett rejält familjebråk tagit fart. Christofer hotar bland annat med att polisanmäla Jockiboi för förtal, vilket kan komma att gå rätt bra om man ska tro en rättsexpert.

Han skriver även på sin Snapchat att han kommer släppa sanningen om Jockiboi på sin och den tredje brodern Jakob Bergs, kanal som har över 70 000 följare.

Sedan hoten har Christofer lagt upp en skärmdump på en konversation där han påstår att Jockiboi köpt brödernas kanal för 100 000 kronor. Enligt Christofer har brodern gjort detta för att köpa deras tystnad.

Bråket fortsätter rasa på Snapchat men nu verkar det som att det blivit för mycket för Jonna Lundell. I en inspelning på Snapchat säger Jockiboi att Jonna brutit ihop.

– Jonna har brutit ihop och vill typ inte ens leva mer på grund av det här bråket som bara växer och växer. Jag har gjort allt för att sluta, det vet ju ni. Chrille kommer inte sluta och gör inte jag någonting snart så kommer Jonna inte orka leva mer, säger han bland annat.

Han berättar också att han har filmbevis på att Christofer försökt utpressa honom genom deras styvfar. Sedan ber han sina följare om hjälp rörande vad han ska göra.

– Det är så jävla svårt, kan ni kommentera på Instagram vad jag ska göra? Jag kan inte bara sitta och titta på när Jonna håller på att gå under, säger han.

Se hela Snapchat-klippet i spelaren ovan.

Mer: Här bryter Jockiboi ihop framför kamerorna: "Det hjälper inte att ta bort Youtubekanalen"

Vill du läsa mer om bråket mellan Jockiboi och Christofer kan du göra det här.

Nyheter24 har tidigare skrivit om Christofers svar på droganklagelserna i videon och även om att Jockiboi riskerar att dömas för förtal om Christofer polisanmäler.

Här förklaras hela bråket mellan Jockiboi och hans bröder:

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Gillar du Jockiboi och Jonna?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Sofia Jannok kan få novellpris

De får Dynamostipendiet

Årets Dynamostipendier om 150 000 kronor går till Nina Beckmann och Karin Z Sunvisson.

Gyllenhaal lovar bättring – kommer till Sverige

1 timme sedan
"Underlig men underhållande". Det var Jake Gyllenhaals betyg på originalversionen av "Road house". Nu axlar han själv Patrick Swayzes roll som ärrad slagskämpe i en ny filmatisering.

Indieartister växer på Spotify

2 timmar sedan
Ungefär hälften av alla pengar som Spotify betalade ut i ersättning under fjolåret genererades av oberoende artister, så kallade independentartister, meddelar musiktjänsten i ett pressmeddelande.

Elinor Torp får Stig Dagerman-pris

igår 19:08
Journalisten och författaren Elinor Torp tilldelas årets Stig Dagerman-pris för att hon "riktar ett obevekligt ljus in i det svenska välfärdssamhällets skuggsida", skriver Älvkarleby kommun i ett pressmeddelande.

Nytt Banksy-verk intill beskuret träd

igår 17:36
En ny väggmålning av den anonyme konstnären Banksy väcker uppmärksamhet i Finsbury Park i London.