1 av 2
2 av 2

Kissies chockerande besked: "Därför planerar jag att lägga ner bloggen"

Alexandra "Kissie" Nilsson skriver ett inlägg som antagligen ingen väntat sig.


Alexandra "Kissie" Nilsson har bloggat sedan hon var liten och bloggen kom att bli en av de första stora bloggarna i Sverige. Hon har under 10 år livnärt sig på bloggen och har hundratusentals läsare som följer henne.

Kissie har tidigare berättat om de hat och hot hon mottagit från troll på internet, och att hon tyckt att det ibland varit ansträngande att folk följer varenda steg hon tar. Samma sak har hon sagt gällande relationer då hon flertalet gånger varit med om att män dejtat henne enbart för att hon varit känd.

Ändå kom det som en stor chock för läsarna när Kissie nu berättar att blogglivet inte helt faller henne i smaken längre.


"Ska jag kanske lämna blogglivet?"

Hon skriver ut på bloggen att hon kastades in i bloggvärlden för dryga tio år sedan, och att hon ofta funderar på hur livet sett ut utan bloggen.

"Ikväll har jag en sån kväll där jag funderar på livet. Känns som jag stått och stampat på samma ställe ett tag och idag när jag tänker tanken ”ska jag kanske lämna blogglivet bakom mig” skrämde det mig inte lika mycket som den brukade göra. Jag har trots allt sysslat med detta i 10 år och jag hamnade i den här världen av en slump egentligen. Har ingen aning om hur mitt liv hade sett ut om det inte hade varit för den här konstiga vändningen".

Hon fortsätter:

"Sen har jag ingen aning om vad jag ska syssla med om jag nu stänger ner bloggen. Men vet ni vad som känns skönt? Att jag slipper förklara det för massa dömande människor. Att det kan få ge fel, åt fel håll utan att halva Sverige vet om det. Att jag kan leva med det själv. Jag vet inte, jag gör inget beslut nu för självklart måste jag prata med samarbetspartners osv om jag nu väljer att sluta. Sen kan detta också bara vara en sån kväll där jag tvivlar på mig själv och min förmåga", skriver hon.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Därför är "Gift vid första ögonkastet"-deltagarna så unga i år

1 timme sedan

Elvabarnsmamman Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez är gravid: "Virvelvind av känslor"

2 timmar sedan
Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez förlorade hastigt sin näst äldsta dotter förra året. Nu är hon gravid igen med sitt tolfte barn. "Glada för detta lilla hopp om ljus", skriver hon på Instagram.

Nas kommer till Sverige

idag 17:00
Den amerikanske rapparen Nas ger sig ut på Europaturné för att fira 30-årsjubileet av albumet "Illmatic". Efter turnépremiären i Helsingfors i höst kommer han till Stockholm 24 oktober. Nas ska framföra sitt album i dess helhet. Sitt jubileum firar han också genom att släppa en ny låt: "Define my namne".

Prinsessan Sofia hyllas för vågade draget: "Det är lekfullt"

idag 16:22
Prinsessan Sofia och prins Carl Philip tycks ha siktet inställt på att ta Europa – och kanske världen – med storm...

Miljonregn för Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam – så mycket tjänar de på sin podd

idag 14:53
Det är onekligen klirr i kassan för Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam. Podd-drottningarna tjänar stora pengar på podden Wahlgren & Wistam. Enligt den senaste årsredovisningen unnade de sig en REJÄL utdelning.

Janni Delér visar upp resultatet efter skönhetsingreppet

idag 14:22
Janni Delér har under en lång tid varit sugen på att göra ingreppet. Efter att ha gjort det var hon inte sen med att visa upp det för följarna.