9 saker killar tror de gör bra i sängen – som tjejer hatar

Nej, det där är inte skönt. Sluta. Här är allt som snubbarna tror de gör bra i sängen – men som får kalla handen från (i princip) alla tjejer.


1. Duracellkaninen

Många killar tror att deras snabba tempo stimulerar sin tjej på ett bra sätt. Detta stämmer alltså inte utan är värsta tänkbara. Känn in varandra och skapa ett tempo som känns bra för båda. Du är ingen vibrator (tyvärr).

2. Räsertungan

Många killar där ute har misstolkat hur klitoris fungerar. De tror därför att de genom att använda någon form av räsertunga kan få tjejen att komma. 

Wtf tror han att han håller på med? Bild: Shutterstock

3. Är pedant

Vad är det för fel att ha sex med strumporna på egentligen? Måste man alltid borsta tänderna innan och ha perfekt belysning, tända ljus och rena lakan? Kan det inte någon gång bara vara djuriskt och smutsigt?

4. Är för varsam

Alltså visst man behöver inte köra loss med fyrtio buttplugs, handbojor och örfilar första gången man ligger. Men att bara köra missionären och typ "kyssas"? Nej det är för mesigt. Våga testa något nytt och ta kommando...Snälla...

5. När han är mindre än dig men ska envisas med att lyfta dig

Du är 1.75 lång och har liksom lite kött på benen. Han är inte direkt den starkaste – ändå ska han stönande och stånkandes envisas med att lyfta upp dig då han vill göra som hingsten i senaste p-rullen han såg.

Det hela slutar med två dunk för att sedan tappa dig och få ryggskott. Nej. Bara nej. 

Så här tror han ju att alla brudar ska reagera, men icke sa nicke... Bild: Shutterstock

6. När han ska försöka hålla ögonkontakt hela akten

Alltså visst det är nice med ögonkontakt under intima situationer. Men när det blir att du ligger och stirrar på tjejen kan hon seriöst tycka att det är lite obehagligt. 

7. När det tar 100 000 år för honom att komma

Alltså detta kan ju låta lite konstigt då problemet brukar vara det motsatta. Men alltså, det kommer till en gräns då vaginan domnar och man liksom undrar när tåget ska komma till slutstation. Så nej, det är ingen hit att hålla på i en miljard år.

8. Efterspel

ALLA tjejer behöver faktiskt inte ligga kvar och mysa i timmar bara för att de har fått komma några gånger. Ge oss tjejer lite egentid efteråt tack!

"Tack för den". Bild: Shutterstock

9. Den som aldrig ger upp

Ibland flyger det helt enkelt inte. Killar som då aldrig ger upp och inte ger sig förrän tjejen har typ skavsår borde fatta att de borde kasta in handduken. Just denna gång gick det inte för oss.

Mer:

11 saker du som kille ALDRIG ska säga till en tjej – NÅGONSIN.

Saker killar tänder på hos tjejer –som tjejerna inte har en aning om.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Robinson-Charlottas kritik mot TV4:s klippning: ”Framställts som en mobbare”

1 timme sedan

"Den sista resan" mest sedda dokumentären

3 timmar sedan
"Den sista resan" har setts av 315 440 biobesökare sedan premiären och är därmed Sveriges mest sedda dokumentär på bio någonsin. Filmen, som är gjord av Filip Hammar och Fredrik Wikingsson, slår nu Stefan Jarls "Ett anständigt liv" från 1979 som innehade det tidigare rekordet.

Allt om SampeV2: Lön, längd och om han har flickvän

idag 11:37
Sampev2 är en av Sveriges största youtubers. Men hur mycket vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Sampev2.

Swifts album slog Spotify-rekord

idag 10:36
Nya rekord från Taylor Swift hör inte till ovanligheterna – men nu har hon slagit ännu ett. Världsstjärnans nya album "The tortured poets department" skriver Spotify-historia som det första albumet som passerat 200 miljoner lyssningar på en enda dag på strömningstjänsten. I och med detta blir hon även den mest strömmade artisten någonsin på en enda dag, skriver Variety.

Niklas Strömstedts miljoner – så mycket pengar tjänar folkkära artisten

idag 10:08
Att Niklas Strömstedt är både folkkär och framgångsrik råder det inga tvivel om. Men hur mycket pengar tjänar han? Nyheter24 har kikat närmare på artistens bolag och inkomst.

Författare bojkottar amerikansk Pen-gala

idag 09:10
31 författare och översättare bojkottar årets stora amerikanska Pen-gala. Bojkotten är en protest mot vad man kallar organisationens misslyckande med att skydda palestinska författare i Gaza.