PH-Matilda om sexet med världsstjärnan: "Han var elak och dålig"

Paradise Hotel-puman Matilda Bohäll hoppade upp på den berömda rapstjärnans scen. Det mötet slutade upp på hans hotellrum.


Det var i veckans PH Eftersnacket som deltagaren Matilda Bohäll kom och hälsade på i studion. Matilda var med i Paradise Hotel Förspelet tillsammans med Hampus Marcussen, men gick inte vidare till hans säsong.

Men då produktionen kände att de inte riktigt var klara med den färgstarka Göteborgstjejen fick vi se henne dyka upp i denna säsong istället.

"Hade sex med berömd rappare"

I Matildas PH-introduktion avslöjar hon att hon haft sex med en världskänd rapstjärna. Johanna och Gabriella bestämde sig för att ta reda på hur exakt det gick till.

– Det hela började med att vi bestämde oss för att gå på konserten, utan att boka varken biljetter eller hotellrum, börjar profilen med att berätta.

Hur resten av historien lyder, det ser du i spelaren ovan.

Mer:

Paradise Hotel-Bella efterfestade med artisten The Weeknd under hans senaste Sverigebesök. Men innan tjejerna fick gå in på hotellrummet var de tvungna att göra en speciell sak...

Paow chockar reportrarna med sanningen om sexet i Paradise Hotel: "Det här fick de inte se"

Reportrarna: "Därför ligger inte folk längre i Paradise Hotel"

Här kan du se förra veckans avsnitt av Paradise Hotel:


De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Ola Salo: Wonkas konst gör livet uthärdligt

Molly Sandén sjunger på Grammisgalan

Molly Sandén, Hooja och Ellen Krauss. Det är några av de artister som uppträder på årets Grammisgala.

Lugnt hobbitliv utlovas i nytt spel

Att hobbitar är ett stillsamt folk som egentligen skyr allt vad riskfyllda äventyr heter vet alla som bläddrat några sidor i något av Tolkiens verk.

Populära SVT-serien läggs ner: "Det är tråkigt att ta farväl"

Den fjortonde säsongen blir den sista. Efter det så läggs nämligen succéserien Ett fall för Vera på SVT ner. – Det är tråkigt att behöva ta farväl, men jag är så stolt över vad vi har åstadkommit de senaste 14 åren, säger skådespelaren Brenda Blethyn.

Strömmer i säkerhetsmöten inför Eurovision

2 timmar sedan
Den höga terrorhotsnivån i Sverige och en orolig omvärld gör Eurovision utsatt. Justitieminister Gunnar Strömmer (M) har regelbundet möten med Säpo och polisen inför arrangemanget.

Irländska artister vill se Eurovisionbojkott

igår 22:56
Hundratals irländska artister uppmanar Irlands deltagare i Eurovision, Bambie Thug, att bojkotta tävlingen. Detta eftersom Israel tillåts ställa upp.