Ariana blev känslosam och var tvungen att sluta sjunga under The Black Eyed Peas uppträdande.
Ariana blev känslosam och var tvungen att sluta sjunga under The Black Eyed Peas uppträdande. - Foto: TT

Ariana Grande i tårar under under välgörenhetskonserten i Manchester

Ariana Grande håller i en välgörenhetskonsert efter terrorattacken under sin konsert i Manchester i måndags förra veckan.


Ariana Grande håller en välgörenhet för offren efter förra veckans terrorattack under hennes konsert i Manchester. Med sig på scenen har hon bland annat Miley Cyrus, Justin Bieber, Robin Williams och Niall Horan.

Hon började konserten med låten "Be alright" med en mycket passande text om att allt kommer bli bättre. Hon körd sitt race och dansade på scenen. I bakgrunden spelades en video på gråtande människor.

Bildkälla: youtube

Men det var inte förrän hon tillsammans med några av medlemmarna i det gamla bandet Black eyed peas sjöng låten "Where is the love" som Ariana blev riktigt känslosam.

Bildkälla: youtube

Will.I.am var snabb med att ge henne en kram och styra publikens uppmärksamhet till honom istället. Då passade han på att tacka polisen och sjukvårdare i Manchester för deras insats under attacken. Efter ett tag återhämtade sig Ariana och kunde sjunga klart låten.

Senare under konserten tog hon tid att tacka de som kommit för att stötta henne och de drabbade. Hon berättade även om att hon träffat Oliva, en av flickorna som avled, mamma. Mamman hade sagt till henne att inte gråta utan att Olivia hade velat att hon sjungit istället.

Hon valde då att sjunga Olivias favoritlåt "Side to Side".

Se konserten live här.

Läs också om IS uppmanade till terrorattacker bara timmar innan attacken i London igår

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Såg du framträdandet?
Tack för din röst!