Fansen rasar efter Kissies kroppstips

Det var efter att bloggerskan Alexandra "Kissie" Nilsson delat ut lite tips inför sommaren som hennes fans blev rasande.


Bloggerskan Kissie har en av Sveriges största livsstilsbloggar och har en trogen skara fans som följer henne dagligen. De flesta överöser ofta bloggerskan med fina komplimanger och hyllande ord –men efter hennes senaste inlägg var det många som såg rött. 

"Du som retuscherar dina bilder" 

Kissie skrev under tisdagen ut ett inlägg om hur man får den bästa sommaren. Hon gav bland annat tips om att använda skydd vid sexuell kontakt, att man inte ska sitta för mycket med telefonen samt att man inte ska jämföra sin egen sommar med någon annans. 

Men hon gav även tips om att inte sträva efter den perfekta bikinikroppen, vilket senare fick hennes följare att rasa. 

"Alltså på riktigt, det här med sommarkroppen… Skit i den! För några år sen var det superviktigt för mig, men jag kan med handen på hjärtat säga att jag har släppt det. För när jag brydde mig mådde jag bara dåligt istället när jag inte hade nått dom resultaten jag önskade och det påverkade min sommar.". 

Fansen tyckte att Kissie var motsägelsefull då de påstod att hon själv retuscherar sina bilder samt tänker på hur hon ser ut. 

Bloggerskan svarade senare och sa åt sina följare att skärpa sig då hon tycker de höll en otrevlig ton och lät bittra. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!