Suri får utbildning för miljoner

Katie och Tom storsatsar på den tvååriga dottern.


Att vara kändisbarn kan inte vara lätt. Nyligen fick Suri Cruise sluta gå på sina dagliga gymnastiklektioner då paparazzifotograferna attackerade henne varje gång hon bars utanför hemmet i New York.

Men lösningen lät sig inte väntas, och med föräldrarnas gemensamma plånbok byggde de en egen gymnastiksal för Suri där hon kan träna med en privat tränare varje dag, enligt Socialite Life.

Salen, som innehåller två små trampoliner, en bom, tumblinggolv och två ribbor, har uppskattats kosta över 7000 dollar, och det är inte nog med det.

Nu har det rapporterats att skådisparet har spenderat över en miljon dollar på lektioner till flickan som snart fyller tre år.

– Suri har en förkärlek för dans, så Tom och Katie uppmuntrar henne så mycket de kan. Hon dansar balett, steppdans och modern dans, säger en källa till National Enquirer enligt Socialite Life.

Suri lär sig även franska och spanska och en lärare gör hembesök varje vecka.

Blir lilla Suri elitdrillad från start eller känner hon sig kanske redan instängd i allt välstånd? Om tio år kommer tonårskrisen - och kanske ännu tidigare än så.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!