Wow – här visar Hailey Baldwin upp sin gigantiska förlovningsring!

Under helgen så friade Justin Bieber till Hailey Baldwin. Nu så cirkulerar det flertalet bilder på sociala medier på den GIGANTISKA förlovningsringen. Vad tycker du om den?


Sommartid och giftermål ligger i luften, lika så för popstjärnan Justin Bieber som under lördagen ställde den magiska frågan till skådespelerskan Hailey Baldwin under deras semester på Bahamas.

– Justin hade ordnat allt med ringen när de var i New York och han visste att han ville fria till henne. Det var ett ganska plötsligt beslut men Justin har alltid vetat att han och Hailey har haft ett speciellt band som inte går att jämföra med något annat. De har varit vänner väldigt länge, säger en källa till E! News. Här kan du läsa allt om deras förlovning.

Och som det ser ut så har popstjärnan och tillika mångmiljonären lagt en hel del slantar på förlovningsringen som Hailey nu stoltsera runt med.


Den omtalade ringen Bild: Twitter

Wow, Bieber – hatten av! Den ringen går inte av för hackor om vi säger så.

Bilderna som blev tagna under söndagen, när paret tog det lite lugnt vi en bar, blev snabbt virala och nu kan inte folk sluta titta på bilderna på ringen med stora, glimmrande ögon.

Och vem kan klandra dem, det är en ordentlig kolbit Hailey kan visa upp!


Den omtalade förlovningsringen. Bild: Twitter

– Wow titta på den ringen, skriver en användare på Twitter.

En annan användare är verkligen imponerad över Justins gåva:

– Hailey ville ha en förlovningsring lik Blake Livelys. Justin friade till henne med hennes drömring. Skaffa er en karl som Justin Bieber.

"Hon är så lycklig"

En källa till tidningen ET har berättat att Bieber har gått runt och funderat på rätt tillfälle att ställa frågan och att nu, efter att han har gjort det, så kunde Hailey inte vara lyckligare. 

– Ringen är vacker och Hailey är så lycklig. Hon har dragit på smilbanden från ena örat till det andra, säger källan.

Så vi riktar ett stort grattis till Justin och Hailey!

TV: Justin Bieber och Hailey Baldwins förlovning – Så gick det till

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Tycker du att ringen var fin?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

1 timme sedan

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

2 timmar sedan
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

igår 15:42
Carola Häggkvist och hennes ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan. "Puman är här", skriver Carola på sin Instagram.

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

igår 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

igår 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

igår 13:24
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.