Här är sanningen bakom Bianca Ingrossos sommarprat

I Wahlgrens värld avslöjas det nu hur snacket i familjen Wahlgren gick innan Bianca Ingrosso skrev manuset till sitt sommarprat. Pernilla berättar vad Bianca får ta med och vad hon helst vill ska stanna inom familjen.


Sommaren 2018 var Bianca Ingrosso en av sommarvärdarna i P1 och hennes sommarprat sändes den 24 juni. Bianca Ingrosso valde att öppna upp sig mer om sin uppväxt och hur hon upplevde föräldrarnas skilsmässa. Hon pratade även mycket om relationen med sin mamma Pernilla Wahlgren och Pernillas relationer efter skilsmässan med Emilio Ingrosso.

Men innan manuset till sommarprogrammet skrevs tog hon hjälp av mamma Pernilla för att diskutera vad hon kunde ta upp i programmet och vad som borde få vara osagt. 

I Wahlgrens värld får vi följa med i familjens vardagsliv och i torsdagens avsnitt sitter Bianca och Pernilla och diskuterar vad Bianca ska prata om. 

Pernilla Wahlgren i Wahlgrens värld. Bildkälla: Kanal5

– Jag tycker att Bianca självklart ska få prata om sin barndom, om hon vill det, jag sätter ingen munkavel på henne, säger Pernilla Wahlgren i programmet. 

Exakt vad som får sägas och inte verkar dock lite känsligt och Pernilla säger nej till vissa saker. Bland annat när det handlar om att Bianca och hennes syskon kände sig ensamma som barn och att de upplevde att de fick ta hand om varandra när föräldrarna var upptagna med annat. 

– Jag tror att hon har lättare att hänga ut mig än att hänga ut sin pappa till exempel, säger Pernilla. 

Hör hela samtalet i klippet ovan. 

Bianca Ingrosso har i en intervju med Nyheter24 berättat att hon spelade upp sitt sommarprat för sin familj innan det sändes, och att det då dök upp en del saker som olika familjemedlemmar ville att hon skulle ändra på. Hon säger också att hon aldrig hade vågat sända sommarpratet utan att familjen först fick lyssna igenom det. Läs mer om det här

Wahlgrens värld sänds torsdagar 21:00 på Kanal5 och Dplay. 

I förra avsnittet av Wahlgrens värld fick vi se när Bianca Ingrosso gjorde ett blodigt ingrepp som gjorde så pass ont att hon började gråta, se mer här

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du lyssnat på Biancas sommarprat?
Tack för din röst!