Lancelot Hedman fick sitt rum ockuperat
Magdalena Graaf skrev ett sms till sonen Lancelot som antagligen väldigt få fått i sitt liv. - Foto: Stella Pictures/magdalenagraaf.se

Magdalena Graafs natt-sms till Lancelot är det roligaste idag

Lancelot Hedman Graaf fick ett mycket oväntat sms under sin utekväll. Mamma Magdalena skrev nämligen att hans rum var ockuperat av två bitska grisar.


Efter uppbrottet från Paulina "Paow" Danielsson valde Lancelot Hedman att flytta hem till mamma  Magdalena Graaf, 42, och hennes kärlek Filip Larsson, 43, som 2017 köpte ett lyxhus i stadsdelen Djursholm strax norr om Stockholm. Huset är utrustat med  8 rum á la 260 kvadratmeter. 

Men trots det stora utrymmet blev det trångt för familjen när de fick besök av två grisar. Japp, du hörde rätt. 

Det var Magdalenas nära vän Linda som tog med sig sina husdjur när hon kom på besök. Magdalena ville då att Linda skulle få sova ostört i samma rum som grisarna, så hon placerade dom i Lancelots rum. Hon skrev då till sonen som var ute med ett par kompisar att grisarna har en beskyddande ådra och då bits mot folk som kommer nära ägaren Linda. Detta gjorde att Lance och hans vänner (motstridigt) fick knö ihop sig i lillebror Tristans rum.

Lancelot och hans vänner fick avrunda utekvällen med att bunta ihop sig i lillebror Tristans rum. Men – finns det hjärterum finns det ju stjärterum. Bildkälla: Bloggbevakning.se
Grisarna som var på besök är snälla egentligen. Men Magdalena ville att hennes vän skulle få sova ostört – därför sa hon att de kunde bitas. Bildkälla: magdalenagraaf.se

Magdalena skrev sedan ut på sin blogg att grisarna inte alls var farliga, utan att hon helt enkelt inte ville att Linda skulle vakna upp i sked med tre tonårskillar. 

"Nej, grisarna är INTE farliga. Vill bara skrämma upp Lance. Ville ju inte att Linda 45+ skulle behöva vakna upp med en gäng kåta och radiostyrda tonåringar i skedposition. Obehaglig tanke. Att få en gift och ofrivillig svärdotter, äldre än mig själv, med ett gäng svin och suggor på köpet. Killarna tog min varning på allvar haha", skrev hon. 

På bloggen skrev hon även ut att hon kommer att gästa årets Talang. Om det blir som extrajury eller som utmanare – det återstår att se.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Talkshow blir gisslandrama i Bergfeldts nya bok

Felix Herngrens monsterlön – så mycket tjänar folkkära stjärnan

Felix Herngrens framgångar inom film och tv avlöser varandra. Men hur mycket tjänar egentligen den folkkäre skådespelaren och regissören? Nyheter24 har kikat närmare på saken.

Jill Johnson släpper ny countrysingel

2 timmar sedan
Countryartisten Jill Johnson släppte en ny singel på Långfredagen med titeln "It Only Took A Minute For My Country To Love Country" .

"Happy Valley"-skaparen bakom nytt Disney-äventyr

2 timmar sedan
Sally Wainwright står bakom hyllade tv-serier som ”Happy Valley” och ”Gentleman Jack”. Nu är hon aktuell med äventyrsserien ”Renegade Nell” – berättelsen om hur en flicka i 1700-talets England blir stråtrövare. Huvudrollen spelas av 21-åriga Louisa Harland.

Dolly Parton kryddar Beyoncés nya

idag 04:30
Countrylegendarerna Dolly Parton och Willie Nelson ger Beyoncés nya album "Cowboy Carter" extra Westernkrydda genom talade intron till några låtar. I Partons fall en kort prata före covern på hennes egen evergreen "Jolene".

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

igår 23:12
I slutet på mars sålde Zoe Fay Brown sin lägenhet på Södermalm i Stockholm. Här får ni veta vad slutpriset landade på.