Jasmine Gustafsson
Jasmine Gustafsson och Diana Baban är insyltade i ett rejält internskämt. - Foto: Instagram Privat

Jasmine efter Joakim Lundells flirtiga ord: "Jonna är mitt frikort"

Vad är det egentligen som sker på Joakim Lundells sociala medier? Det är någonting som tusentals fans undrat över det senaste dygnet. Någonting både Jasmine Gustafsson och Diana Baban är inblandade i.


Vad är det egentligen som sker på Joakim Lundells sociala medier? Ja det är det tusentals fans som just nu undrar.

Det var under måndagen Joakim publicerade en video där han filmar en bild på Diana Baban som är en av årets Ex On The Beach-profiler. Han sjunger en låt och tar på bilden med handen. Samtidigt har han även bytt profilbild, och bilden han bytt till är en bild på Diana. 

Innan detta hade han i en video sagt att Jasmine Gustafsson var hans frikort, vilket resulterade i att frun Jonna tapetserade ett rum med Jasmines ansikte i en av parets senaste videos.

Då Jocke svarat att hans frikort var Jasmine så tog Jonna tillfället i akt och klistrade upp bilder på Jasmine i ett av parets rum. Bildkälla: Jocke & Jonna Youtube
En chockad Jocke stegar in i rummet som är tapetserat med bilder på Jasmine. Bildkälla: Jocke & Jonna Youtube

– Om du inte skulle ta Jasse då, vem hade du valt då?, frågar Jonna.

– Men då hade jag nog valt Diana i Ex on the beach, svarade Jocke. 

Såhär ser Joakim Lundells Instagramprofil ut just nu. Bildkälla: Instagram
Och såhär ser parets gemensamma kanal ut. Bildkälla: Youtube
Under gårdagen publicerade Joakim bland annat en bild på när han badar tillsammans med en bild på Diana. Bildkälla: Joakim Lundell Instagram

Det dröjde inte längre tills Joakim nu hade bytt profilbild, lagt upp en rad olika videos med bilder på Diana där han bland annat badar och dricker cola zero med henne i bildform. 

Han bytte även presentationsbild på han och Jonnas gemensamma Youtubekanal, men istället för Jonnas tecknade figur så är det en bild på Jasmine och Diana. Detta fick såklart fansen att gå av på mitten av nyfikenhet. 

– Haha, du är långt ifrån den första som frågar om detta. Folk har blivit som galna. Det är ett internskämt mellan oss, berättade Joakim för Nyheter24

Nyheter24 tog även ett snack med Jasmine och frågade om internskämtet som verkar ha nått nya nivåer. 

– Det känns ju kul att man kan va nåns frikort men jag och Jocke är ju nära vänner och inget annat haha! Det började väl spåra ur när Jonna valde att klistra upp flera hundra bilder på mig i deras badrum, skrattar Jasmine, 

Har dina följare blivit nyfikna på vad som egentligen sker?

– Mina följare har tagit detta med en klackspark. Men det var någon som argt dm:a mig om att jag skulle göra en offentlig förklaring om detta. Det va lite löjligt kanske.

Så, vem skulle du säga är ditt frikort då??

– Mitt frikort är Jonna, helt klart, avslutar Jasmine. 

Jasmine och Diana är båda två aktuella med Ex on the beach och bor även tillsammans. Bildkälla: Diana Baban Instagram

Vill du läsa mer om vad Joakim svarade på frågorna om internskämtet som engagerat tusentals fans så kan du göra det här.

Vill du veta mer om Youtube-stjärnan Jasmine kan du även kolla in hennes Youtubekanal här: 

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

1 timme sedan

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

2 timmar sedan
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

igår 15:42
Carola Häggkvist och hennes ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan. "Puman är här", skriver Carola på sin Instagram.

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

igår 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

igår 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

igår 13:24
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.