Efter uppbrottet – så är Bianca och Phillipes relation idag

Bianca Ingrosso är single och ready for a pringle. I en intervju med Hänt berättar hon nu om hennes och ex-pojkvännen Phillipe Cohens relation efter uppbrottet.


Bianca Ingrosso är single and ready to pringle. Det bekräftade hon till Aftonbladet under måndagens pressträff för Wahlgrens värld

– Jag är singel men mår bra, berättar hon till Aftonbladet. 

– Det var egentligen ingenting som hände. Vi kommer alltid att älska varandra, men det funkade liksom inte och kanske... jag vet inte, fylle hon i.

Men det är inte första gången paret bryter upp. 

Under en vistelse i Göteborg 2014 gick paret skilda vägar efter att Phillipe dumpat Bianca efter ett gräl på nattklubben Push. Andra gången de gick isär var januarimånad 2017 och var anledningen till varför Bianca hade det väldigt jobbigt under inspelningen av Wahlgrens värld. 

Phillipe och Bianca på Finest Awards 2015. Bildkälla: Stella Pictures

– Han sa att han hade tappat känslorna. Jag var ett nervvrak i en vecka. Jag kunde inte äta och jag kunde knappt dricka vatten. Jag låg bara och grät, berättade Bianca. 

Men nu har alltså paret avslutat sin kärleksaga på nytt, men enligt Bianca så är det annorlunda den här gången. 

– Man kan inte göra slut hur många gånger som helst, säger hon i en intervju med Hänt.

Bianca berättar att hon och Phillipe idag har en bra relation och håller en god ton. Bildkälla: Bianca Ingrosso Instagram

Hon berättar sedan att det inte var något speciellt som gjorde att de valde att avsluta, utan att förhållandet helt enkelt dog ut. I och med det har uppbrottet gått relativt lugnt till och de har fortfarande kontakt med varandra.

– Vi har varit så stor del av våra liv, det är min första pojkvän och jag är hans första riktiga flickvän och vi har varit jättenära i våra familjer. Och jag är hans. Så vi försöker hålla en god ton, avslutar hon. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Celine Dion om sjukdomen: Hoppas på mirakel

1 timme sedan

Förlustaffären: Nu har lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts

igår 21:37
Nu har har den omtalade lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts. Huset är byggt med hjälp av en feng shui-expert och kostade 14 miljoner. Men det blev en riktig förlustaffär när paret sålde villan på Värmdö.

Aboriginer får tillbaka spjut – efter 250 år

igår 20:50
Fyra aboriginska spjut som togs från Australien till England av den brittiske upptäcktsresanden James Cook och hans besättning 1770 har återlämnats till Australiens urbefolkning.

Brosnan i huvudrollen när boksuccé blir film

igår 19:20
Han fick sitt genombrott som detektiven Remington Steele i tv på 1980-talet. Nu ska Pierce Brosnan spela brottsutredare igen. Den irländske skådespelaren får huvudrollen när boksuccén "Torsdagsmordklubben" filmatiseras.

Nya skräckbilder på Johanna Toftbys ansikte – vill varna andra

igår 16:30
Johanna Toftby Fors, 50, väljer nu att visa upp bilder på sitt ansikte som skiftar i både blått, grönt och gult.

"Songs of conquest" får släppdatum

igår 15:24
Göteborgsbaserade Lavapotion är snart klara med sin debuttitel, det turordningsbaserade strategispelet "Songs of conquest", som man filat på sedan 2017.