Danny Saucedo om livet efter Molly Sandén.
Danny Saucedo om livet efter Molly Sandén: "Har skaffat Tinder". - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Danny Saucedo om livet efter Molly Sandén: "Har skaffat Tinder"

Danny Saucedo och Molly Sandén gjorde slut med varandra i mars, och nu ser Danny fram emot sitt nya liv som singel. Dessutom har han skaffat dejtingappen Tinder – och det går minst sagt bra för sångaren.


I början av mars stod det klart att förhållandet mellan artisterna Danny Saucedo, 33, och Molly Sandén, 26, var över. 

De blev ihop år 2012, och i mars 2016 gick Danny ner på knä och friade till Molly på toppen av berget Kilimanjaro i Tanzania. 

Året därpå köpte de en egen ö tillsammans. Samma år ställde de även in sitt bröllop på grund av tidsbrist. Två år senare hade paret gjort slut med varandra.

– Jag festar ensam just nu, så att säga. Det kanske är lite deppigt men det är också något fint med det på något sätt, det behöver inte alltid vara en dans på rosor, berättade Molly i ”Gry Forssell med vänner”.

Danny Saucedo och Molly Sandén gjorde slut i mars. Bildkälla: Stella Pictures

"Det bara exploderade" 

I fredags gästade Danny P4 Extra och där berättade han om sitt nya liv.

– Livet är väldigt mycket, jag känner att jag får smaka på hela spektrat. Varje dag får jag måla med alla färger i paletten. Det är fint, säger Danny i intervjun.

I programmet berättar han att livet som singel är okej och att han mår bra.

Danny Saucedo finns nu på Tinder. Bildkälla: Stella Pictures

Danny avslöjar dessutom att hans kompisar skaffade Tinder åt honom i onsdags.

– Det bara exploderade i min jävla telefon. Men jag vågar inte öppna den där appen för det känns läskigt. Jag behöver inte heller, säger Danny och skrattar.

Han konstaterar att det händer mycket i hans liv just nu.

– Det blåser vårvindar, säger Danny.

Flera kändisar på Tinder

Danny är inte den enda kändisen som har dejtingappen Tinder. Tidigare har Nyheter24 skrivit om hur både Youtubeprofilen Linn Ahlborg, 19, och artisten Samir Badran, 28, kör Tinder för att dejta. På två veckor var det nästan 2 000 tjejer som svajpade ja på "Bada nakna"-sångaren.

Samir Badran finns även han på Tinder. Bildkälla: Stella Pictures

Det var i podcasten ”Det är inte hybris om det är sant” som drivs av Anis don Demina och Joey Massa som Samirs presentation även lästes up:

”Gillar brudar som är kortare än mig. Jag är 178. Inte ute efter nått seriöst. Detta konto är äkta, du kan se det genom att Instagramkontot är äkta. Sluta anmäla kontot tack”.

Den sista brasklappen var Samir tvungen att lägga till då hans Tinderprofil fick mängder av anmälningar mot sig då många har trott att det har varit en fejkprofil.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Skulle du vilja gå på dejt med Danny?
Tack för din röst!