Kylie Jenner och Travis Scott röker marijuana
Kylie Jenner och Travis Scott röker marijuana ihop. - Foto: Stella Pictures, Instagram/kyliejenner

Här röker Kylie Jenner marijuana med pojkvännen Travis Scott

Kylie Jenner och pojkvännen Travis Scott rökte gräs i baksätet på en bil efter premiärfesten av hans nya dokumentär tidigare i veckan.


Det var i tisdags som sminkmiljardären och Instagramfenomenet Kylie Jenner, 22, och pojkvännen Travis Scott, 28, gick på premiären av Netflix-dokumentären "Travis Scott: Look Mom I Can Fly". 

I den nya dokumentären får vi följa rapstjärnan Travis Scotts resa mot toppen. Festligheterna ägde rum i Santa Monica, Los Angeles, och parets dotter Stormi Webster, 1, gjorde dessutom sin debut på röda mattan.

Travis Scott, Stormi Webster och Kylie Jenner på premiären. Bildkälla: Stella Pictures.

Men det var inte bara snittar och Champagne som stod på menyn under kvällen – enligt Daily Mail så rökte paret även gräs tillsammans. 

I klippet som Kylie har lagt ut på sin Instagram så ser vi hur de röker "shotgun" – alltså hur Travis blåser in rök i hennes mun som hon sedan blåser ut.

Kylie Jenner rökte på med pojkvännen i en bild. Bildkälla: Instagram/kyliejenner

Det här är inte första gången som Kylie och Travis visar sin kärlek för marijuana. När Travis fyllde 28 år i våras så arrangerade Kylie en storslagen fest – och där bjöd hon på cannabisdränkt godis i alla dess former, något som Inquisitr har rapporterat om. 

Gästerna kunde då mumsa i sig gummibjörnar, chokladkakor, kakor och kringlor – allt med cannabis i.

Se mer i klippet ovan.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!