Josefin Capllonch
Josefin Capllonch är med i årets Paradise Hotel. - Foto: Viafree

Så såg Josefin Capllonch ut innan plastikoperationerna

Josie Capllonch har gjort succé i Paradise Hotel. Men långt innan blev hon omskriven av internationella medier. Detta på grund av sina plastikoperationer.


Det var förra årets upplaga av Paradise Hotel som bombnedslaget Josie Capllonch, 33, steg in. Och det gjorde hon inte obemärkt. 

Josie skapade minst sagt TV-historia och rubrikerna blev många. Tittarna kände snabbt igen henne då hon tidigare varit med i programmet Love Island. 

Josefin är en av deltagarna i årets Paradise Hotel. Men hon har tidigare varit med i Love Island Sverige. Bildkälla: TV4Play

Hon arbetade tidigare som glamourmodell, fitnessinstruktör och toppless-servitris i Australien. Men i skrivande stund befinner hon sig i Mexiko. 

"Beroende av plastikoperationer"

Josie  berättade i sitt första PH-intro att hon är beroende av plastikoperationer och att hon idag opererat brösten två gånger, gjort ett brazilian buttlift, lagt in fillers i läppar, käkar och kindben. Sammanlagt har hon spenderat flera hundra tusen på operationerna. Detta har blivit omskrivet av utländska medier, bland andra Daily Mail. 

Nyhetssajten The Daily Mail har skrivit om Josefins alla operationer. Bildkälla: Skärmdump Daily mail
Lika vacker då som nu. Bildkälla: Skärmdump Daily mail

Vi hoppas på att få se Josie i tv-rutan snart igen. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du gjort någon plastikoperation?
Tack för din röst!