Marcelo Peña: ”Har gamla fanbilder med flickvännen Emilia"

Emilia Wahlund har länge vetat vem pojkvännen Marcelo Peña är. "Det finns bilder".


Dokusåpa-hunken Marcelo Peña, 31, har ett par säsonger av PH i bagaget. 

Utöver det så har hans relationer haft en tendens att skapa rubriker. Under förra sommaren syntes han flitigt med Gävle-tjejen Emilia Wahlund, 22. 

Marcelo har tidigare berättat för Nyheter24 att de träffades ganska snabbt efter att han kom hem från inspelningen av Paradise Hotel. 

Marcelos flamma Emilia Wahlund har varit ett fan sedan hon var 12 år gammal. Bildkälla: Instagram/emiliawahlund

"Har vetat det länge"

Bloggbevakning avslöjade tidigare att det ser ut som att Emilia Wahlund följt Marcelo på sociala medier under flera års tid. 

Det finns nämligen en kommentar på Marcelos gamla blogg från en Emilia Wahlund. Och om man kikar så finns det bara en Emilia Wahlund i Gävle. Detta skulle då betyda att Emilia var 12 år då hon kommenterade på Marcelos blogg första gången. 

Skärmdump från Marcelos blogg. Bildkälla: Marcelos blogg

På en pressträff för programmet Live Date som Marcelo egentligen skulle vara med i surrade han några minuter med Nyheter24

– Det värsta är att jag har vetat det där länge men jag har inte velat säga någonting. Jag tänkte att jag kanske skulle gå ut med det som en rolig grej, men folk har skrivit skit och så, sa Marcelo till Nyheter24. 

Denna bild på Marcelo Peña och Emilia Wahlund togs på Gröna Lund under en fan-träff år 2012. Bildkälla: Privat/Marcelo Peña/Emilia Wahlund

”Det är gulligt” 

Marcelo avslöjar att det även finns gamla fan-bilder på Emilia. 

– Hon har följt min blogg, det har hon. Och jag har lite roliga fan-bilder på henne faktiskt. Jag och Annica hade en fan-träff på Gröna Lund efter Big Brother och gissa vem som stod längst fram i kön och formade sina händer till ett hjärta? Emilia! Det är lite kul, det är gulligt, säger Marcelo. 

Paret har idag dottern Elle Julia Peña Wahlund.


Stort grattis!

Se Nyheter24:s intervju med Marcelo Peña i klippet ovan! 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!