Carina och maken Erik Berg
Carina Berg avslöjar den intima detaljen. - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Carina Berg om intima detaljen: "Jag är tacksam"

Tv-profilen Carina Berg och konstnären Carolina Gynning driver podcasten "Gynning & Berg – Hittar sig själva" – och i det senaste avsnittet avslöjar Carina ett och annat.


Carolina Gynning, 41, och Carina Berg, 42, driver tillsammans podcasten "Gynning & Berg – Hittar sig själva". I det senaste avsnittet berättar Carolina att hon har varit på ett event om vaginor, vilket givetvis för in duon på ämnet.

Carolina vill uppmana lyssnarna att tycka om sina vaginor.

– Tydligen är det så att de flesta tjejer, de tycker inte om sina vaginor. Det är så jävla hemskt. Jag älskar min vagina lika mycket som jag älskar mina pattar eller mitt ansikte, säger Gynning i podden.

Vännerna Carina Berg och Carolina Gynning driver podcasten "Gynning & Berg – Hittar sig själva". Bildkälla: Stella Pictures.

"Jobbar lite emot mig"

Hon frågar sedan om Carina gillar sin vagina.

– Jag gillar min vagina. Särskilt när den har ett balanserat pH-värde och kanske INTE ska hålla upp en bebis, säger Carina.

Carina är som bekant höggravid med sitt och maken Erik Bergs barn.

I augusti avslöjade Carina Berg den härliga nyheten – hon är gravid! Bildkälla: Stella Pictures.

– Just nu känner jag att min vagina jobbar lite emot mig. Men vet du vad jag är! Jag är tacksam mot min vagina. För den funkar ju, säger Carina och skrattar.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!