Emilio och Åsa Ingrosso
Emilio och Åsa Ingrosso - Foto: STELLA PICTURES

Åsa Ingrosso om läget i familjen: "Fullkomligt fruktansvärt"

Åsa Ingrosso är heminredare, restaurangdrottning och lyckligt gift med Emilio Ingrosso. Men allt är inte en dans på rosor. Nu berättar Åsa om den tuffa tiden och utmaningen i familjen.


De senaste åren har krögaren och entreprenören Emilio Ingrosso, 54, bott på Palma i Mallorca. Där driver han tre La Perla-restauranger tillsammans med sin fru Åsa som han gifte sig med sommaren 2015.

Åsa jobbar även som inredare, och är den som fixade det så fint hemma hos Emilios dotter Bianca Ingrosso, 24.

– Jag har en fantastisk fru och vi lever ett fantastiskt liv på Mallorca. Jag har tre barn som jag älskar mest av allt. Livet ser rätt så bra ut, sa Emilio i en intervju med Expressen år 2016.

Emilio och Åsa Ingrosso. Bildkälla: Stella Pictures.

Åsa berättar om tuffa tiden

Åsa och Emilio bor som sagt inte i Sverige längre, och just avståndet från familjen här hemma kan vara tuff. Sedan tidigare har Åsa sonen Anton, 23, och dottern Lina, 20. Utöver det så har Åsa de hon kallar sina "hjärtebarn" alltså Bianca, Benjamin och Oliver Ingrosso.

Åsa kommer väldigt bra överens med Pernilla Wahlgren och Emilio Ingrossos dotter Bianca. Bildkälla: Stella Pictures.

På Instagram skriver Åsa mer om den nuvarande familjesituationen som ibland är påfrestande.

"Vi hade en sån otroligt trevlig kväll igår med några av dom älskade barn som bor här i Sverige. Att ha familjen uppdelad såhär i två länder är fullkomligt fruktansvärt. Det är så sällan vi är tillsammans alla på en gång och hur vi än gör så har vi dåligt samvete med längt och smärta i hjärtat", skriver Åsa och fortsätter:

"Man vill ju vara överallt med alla jämt. Men vi åker, pusslar och försöker se till att vara tillsammans så mycket det bara går. Igår var en sån fin kväll och jag är så tacksam för min underbara familj både här och där", skriver Åsa på Instagram.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!