Zoe Häggkvist
Carolas dotter Zoe Häggkvist satsar på musiken!

Carolas dotter Zoe Häggkvist satsar på musiken: "Bra rap-vibe"

Carola Häggkvists dotter Zoe fyllde nyligen 11 år. Precis som sin mamma älskar hon att sjunga – och nu avslöjar Carola nästa steg för dottern.


År 2012 adopterade Carola Häggkvist sin dotter Zoe, som föddes år 2009, från Sydafrika. I en intervju med tidningen Mama berättade Carola år 2013 om sitt första möte med Zoe.

– Det var som att gå upp för altargången, det var heligt! Jag satt på knäna och tog emot henne. Det var så stort och nästan overkligt. Hennes lycka, hennes förväntan, hon LYSTE den här lilla tjejen. Samtidigt var jag nervös, jag ville ju vara allt det där hon hade längtat efter. Man kunde känna hur luften var fylld av förväntan, från oss båda två, berättade Carola.

Carola och Zoe Häggkvist på Carolas julshow på Steninge slott 2019. Bildkälla: Stella Pictures.

Precis som sin folkkära mamma så älskar Zoe att sjunga. Flera gånger har hon kört duetter med Carola på scen – på Steninge slott sjöng de Ben E. Kings "Stand by me" ihop. Mamma och dotter möttes givetvis då av fina hyllningar.

”Blev djupt berörd av ert framträdande. Lilla Zoe är precis som mamma en fullfjädrad artist. Alltså helt underbart”, skrev ett fan på Carolas Instagram då.

Zoe Häggkvist tar ton. Bildkälla: Stella Pictures.

Firade 11 år – med Billie Eilish-frisyr

För två dagar sedan fyllde Zoe hela 11 år, och mamma Carola hyllade sin dotter på Instagram.

"Jag är så glad över att få följa dig resten av livet på din väg. Så spänd på att se vilka val du kommer att göra och ta. Forever loved!", skrev Carola på Instagram och visade ett klipp när Zoe blåste ut ljus på en tårta.

I samma veva avslöjade Carola att Zoe ska börja på musikskolan Pops Academy. Zoe har även startat en Instagram och en TikTok som Carola uppmanar fansen att följa.

"Cool tjej!! Grattis till din fina minsting!", skriver Carolas artistkollega Pernilla Wahlgren till klippet.

Vi gissar att Zoe kommer gå riktigt långt – precis som sin mamma!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!