Khloe Kardashian
Khloe Kardashian möts av ilska efter sitt prank - Foto: Stella Pictures

Ilska mot Khloé Kardashian: "Är du seriös?!"

Khloé Kardashians taktlösa prank har skapat starka reaktioner från människor som undrar hur hon tänkte – om hon ens tänkte. "Det är skamligt", skriver en person.


I USA är toalettpapper hårdvaluta. Under den rådande corona-pandemin har amerikanare, precis som många svenskar gjorde här hemma, hamstrat toalettpapper. Amerikanska Elle beskriver det som ett "litet mirakel" om du skulle ha turen att lyckas lägga vantarna på några rullar.

Men för Khloé Kardashian är inte det ett problem. Hon har nämligen hur mycket tjottapapper som helst hemma.

Khloé Kardashian möts av kritik. Bildkälla: Stella Pictures.

I lördags delade Khloés storasyster Kourtney en video som visade vad Khloé hade roat sig med i hennes trädgård. Khloé och Kourtneys son Mason hade nämligen klätt in hela trädgården i toalettpapper – något som alla i familjen tyckte var hysteriskt kul.

Khloé Kardashian lindade in syrrans trädgård i toapapper.

"Dumma jävla Khloé Kardashian"

Men den dåliga tajmingen av pranket har fått flera att reagera med ilska, skriver Elle.

Några reaktioner på Twitter lyder:

"Så i mitten av en global pandemi där människor inte har toalettpapper så väljer dumma jävla Khloé Kardashian att klä in hela sin syrras enorma hus i toapapper? Vad var anledningen?"

"Vilket slöseri. Vissa människor har inte ens toalettpapper att använda och Khloé kastar bort allt på ett skämt. Dålig tajming Khloé"

"Du vet inte vad fan som händer i världen när du slösar toapapper sådär. Du är en vuxen kvinna och du tror att det är okej att slösa toapapper sådär??? Är du seriös? Jag är såååå upprörd. Jag kunde inte hitta toapapper på flera veckor"

"Jag är så glad att Khloé har toapapper att slösa sådär. Jag har använt något som känns som sandpapper eftersom jag fortfarande inte kan hitta något annat, och jag har inte mycket av det. Skamligt".

Khloé Kardashians tilltag uppskattades inte av alla.

Khloé Kardashian har ännu inte svarat på kritiken.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!